Pamela Andreson

Egyszerű és egészséges: Pamela Anderson elárulta, hogy ápolja sminktelen arcát

Pamela Anderson nyíltan beszél arról, hogy a kevesebb több, az arcápolásban is.


A Baywatch sztárja, aki az utóbbi időben smink nélkül vesz részt divatrendezvényeken, heti naplójában írt bőrápolási rutinjáról:

A szépségápolási rutinom elég egyszerű mostanában.

Miután „kigyomlálta" a „túl bonyolult" termékeket, már nem „áll a mosdókagyló felett több lépésben" a bőrápolásához. Csak néhány terméket használ, és ezek az alábbiak: „egy rózsás hidratáló spray a hűtőben”, amit minden alkalommal használ, amikor kinyitja azt, „egy ajakbalzsam a táskában”, amit egész nap használ, különösen télen.

Pamela Anderson egy házi készítésű csipkebogyó arcolajat is használ, amit elmondása szerint akkor is alkalmaz, ha használ kozmetikumot aznap, és akkor is, ha nem: „a sminkelés előtt, vagy csak úgy, mint a sminkem".

Pamela Anderson

Fotó: Getty Images

Pamela kétgyermekes anyuka és állatjogi aktivista most 54 éves, a menopauza elfogadásáról is elmélkedett. Elárulta, hogy az orvosa azt mondta neki, hogy a családi egészségügyi előzményei miatt nem jó jelölt semmilyen hormonkezelésre, ezért úgy döntött, „magára hagyatkozik, sodródik az árral". Micsoda belső béke van ebben a nőben!

Valami csak úgy átsuhant rajtam, és amikor felvettem ezeket a gyönyörű ruhákat, arra gondoltam, hogy nem akarok versenyezni velük. Nem akarok a legszebb lány lenni a szobában. Úgy érzem, ez a szabadság

− mondta Anderson az eredeti kísérletéről, amelynek során az év elején Párizsban sminkmentessé vált.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images