louis vuitton bag

A Louis Vuitton gazdája bekebelez egy újabb világhírű luxusmárkát

Az LVMH egy francia cégcsoport, mely a világ legnagyobb luxusmárkáit birtokolja, viszont vannak néhányan, amelyek tökéletesen meg tudnak állni saját lábaikon. Ám nehéz ellenállni az óriáscég gravitációs mezejének, ami egy újabb közkedvelt márkát szippanthat be a közeljövőben.


Az LVMH birtokolja jelenleg többek között a Louis Vuittont, a Diort, a Fendit és a Henessyt is, az utóbbi időben pedig az egyik legismertebb ékszer és drágakő vállalkozást vásárolta fel, a Tiffany & Co.-t.

A legfrissebb jelentések szerint a Ralph Lauren jelenleg is tárgyalásokat folytat a cégcsoporttal egy esetleges felvásárlással kapcsolatban. A divatra nagy befolyást gyakorló vállalatot 1967-ben alapította Ralph Lauren divattervező. A tárgyalások elméletileg az elmúlt két éveben már zajlottak, de még nem nyilvánvalóak az eredmények.

A Ralph Lauren az utóbbi időben robbanásszerű sikereket ért el, miután elsők között hódította meg a digitális teret. A márka jelenleg virtuális ruhadarabokat is árul a metaverzumban, melyeket az emberek avatárjaikra adhatnak. Bár még nincs kijelentve az egyesülés, viszont ha megtörténik, akkor ez az esemény teljesen megváltoztathatja a divatot szerte a világon.