szép szőke nő smink nélkül

3 szépségtrend, ami uralja majd 2024 tavaszát

Ha vetünk egy pár pillantást az őszi divathét kifutóira, akkor abból már könnyen megjósolhatjuk a következő szezon nagy dobásait. Ilyenkor láthatjuk, hogy mi az, ami ismétlődik a kifutón és ebből elkezdhetjük a felkészülést a tavaszra. Lássuk, milyen szépségtrendek uralják majd a 2024-es évet.


1. Piros szín

A Barbie-rózsaszínt leváltja a piros, ahogyan azt már idén ősszel elkezdte. A 2023-as év színe tagadhatatlanul a rózsaszín volt. Ezt azonban már idén ősszel elkezdte leváltani a piros és a 2024-es tavaszi szezonba garantáltan robbantani fog. Ez főként a sminkekben lesz szembetűnő. A klasszikus vörös ajkak mellett megjelenik majd a piros szín a szemsminkekben is és a körömlakkokban is.

2. Szalagok

A klasszikus balett-szépség szalagok formájában jelenik meg jövő tavasszal. Kiegészítők tekintetében egy régi bájos darab tér vissza, méghozzá a szalagok a hajban. Ezeket belefonhatjuk fürtjeinkbe, vagy akár össze is kötözhetjük vele őket.

3. Egészséges bőrkép

egy sz\u00e9p n\u0151i arc a napf\u00e9nybenHogyan távolítsd el a nem kívánt orrszőröket otthon? Semmiképp se gyantázd!Fotó: Unsplash


Bőr, bőr, bőr, bőr. Már évek óta szinte mindenhol ez volt a középpontban és ez 2024-ben csak tovább fokozódik. Az egészséges bőrkép jövőre is nagy hangsúlyt kap, úgyhogy itt az ideje egy arcápolási rutin összeállításának!

Nyitókép: Shutterstock

(Elle)