Különböző méretű és színű táskák

4 kézitáska trend, ami uralni fogja 2023-at

Bár az idei top trendek valóban széles skálán mozognak, egy dolog közös bennük, ez pedig a praktikum felé való elmozdulás.


A tavalyi év minden bizonnyal az ünneplés éve volt, hiszen újra kimozdulhattunk a koronavírus-járvány után és a bakancslistás utazásaink voltak a legfontosabbak. 2023-ban már újra az ismerősséget érezni, ahogy a normalitás és a rutin érzése beköszönt, ami mind praktikus öltözködést kíván.

A praktikus azonban nem jelenti azt, hogy unalmas, figyelemfelkeltő részletekből pedig idén sem lesz hiány a táskák terén. Mutatjuk 2023 legnépszerűbb táskatrendjeit.

1. Menő záródások

Az irodába való visszatérés és az utazások számának növekedése miatt a teljesen zárható kézitáskák iránti igény alapvető fontosságú, és a márkák ízlésesen, emelkedett módon kínálnak praktikus részleteket. Még akkor is, ha a megjelenés pusztán esztétikai szempontok miatt történik, a kampós vagy karabineres vagy karabineres záródást érdemes keresni.

2. Nagy méretű táskák reneszánsza

Végre eljött a nagy táskák visszatérése. 2022-ben láttuk, hogy az Y2K esztétika újra felkeltette az érdeklődést az évtizeddel ezelőtti stílusok, például a nagy, hobo táskák iránt. Ahogy haladunk előre 2023-ban, a stílus egyre elegánsabb, emelkedettebb változatokban frissül.

Minél nagyobb a táska, annál nagyobb a stílustartalom, és persze annál több cuccot tudunk magunkkal cipelni. A praktikus, nagy kézitáskák iránti igény egyre nő.

3. Normcore

Az úgynevezett Vanilla Girl esztétikájának növekedésével, amely a minimalizmust és a praktikusságot helyezi előtérbe, nem meglepő, hogy a táskás terén is visszafogottabb stílusokra váltunk. Hosszú életű, praktikus, mindenhez passzoló, tartós bőrből készült táskák lesznek 2023-ban a legnépszerűbbek.

4. A mini táskás örökké népszerűek

Talán az egyetlen nem praktikus trend az eddigiekhez képest. A mini táskáknál nincs jobb választás az esti kiruccanáshoz, pont elférnek benne a legfontosabb dolgok. A nagy táskák pedig maradhatnak a dolgos hétköznapokra.

(Byrdie)

Nyitókép: Shutterstock