Húsvéti desszertek és dekoráció az asztalon

3 szuper egyszerű és látványos húsvéti dekor ötlet

Sokan megijednek, ha ünnepi dekorációról beszélünk, mert valami extra nagyra és nehézre gondolnak. Pedig pár tojással és virággal egyszerűen feldobhatjuk otthonunkat húsvétra. Íme 3 egyszerű, de nagyszerű dekorációs ötlet húsvétra!


Húsvéti tojás gyertyák

Ha jó a kézügyességed, és szeretsz otthon bíbelődni apró dekorokkal, akkor ez a dísz ötlet tökéletes lehet a számodra. Csupán annyi a dolgod, hogy a kibelezett tojáshéjába viaszt és egy kanócot önts, és már meg is van a tojás gyertyád. A tojás tartó dobozát megtarthatod és extrán díszítheted apró virágokkal, vagy akár le is festheted azt.

Virággal töltött metál tojás

A következő dekorációs ötlet akkor jó, ha nem szeretnél a gyertyával foglalkozni, de szívesen készítenél tojásos dekort. Egy metálos festékkel, vagy bármilyen számodra tetszővel kend le a tojáshéját, az üres belsejébe pedig ültess apró, tavaszi virágokat. A vendégek is imádni fogják.

Egy vödörnyi tulipán

Mi sem szebb a tavaszban és a húsvétban, mint a gyönyörű virágok. Főként a tulipán, ami ekkor éli szezonját. Egy régi vödröt fess le egy számodra tetszőleges színnel és töltsd meg annyi virággal, amennyivel csak bírod. Ennél tavasziasabb és húsvétibb dekort elképzelni sem tudunk.

Nyitókép: Shutterstock