Karácsonyi vásár a Vörösmarty téren 2021-ben

Ezt ne hagyd ki! - Hétvégi programajánló kicsiknek és nagyoknak

Koncert, Scorsese születésnapi filmvetítés és a most kezdődő Vörösmarty téri karácsonyi vásár várja többek között az érdeklődőket a hétvégén.


Összeszedtük az alábbi hétvégi programokat, nektek már nincs más dolgotok, csak választani közülük!

Vörösmarty Classic Xmas

November 18-tól nyitja meg kapuit a megújult karácsonyi vásár a Vörösmarty téren, ahol december 28-ig nézelődhetünk a tradicionális hazai értékeket képviselő gasztronómiai, valamint kézműves kiállítók által készített termékek között.

A vásár egyik újdonsága a téren ingyenesen igénybe vehető kisvasút és a megújult arculatot kapó téren felállított gasztronómia pontok és kézműves faházak.

A Vörösmarty Classic Xmas szervezői a kiállítók mellett többek között támogatói helyet biztosítanak az árva és sérült kutyákért dolgozó Vigyél Haza Alapítványnak, amely a rendezvény ideje alatt számos aktivitással várja az adakozókat.

Galaxisok koncert - A38 Hajó

Hatlemeznyi kompromisszummentes útkeresés, a tábortüzes-sikálós polbeattől a csilingelő gitárpopon át a kísérleti zongorás balladákig, így jellemzi magát Szabó Benedek frontember és együttese.

Az A38-on szombat este fellépő bandának ez az idei utolsó koncertje, így iparkodjon, aki még ez évben látná, hallaná őket élőben!

Az eseményről bővebben itt.

Scorsese 80 - Bem mozi

Martin Scorsese a MoMA's Party in the Garden 2022 rendezv\u00e9nyen a Modern M\u0171v\u00e9szetek M\u00fazeum\u00e1ban 2022. j\u00fanius 7-\u00e9n New Yorkban

Fotó: Getty Images / Dia Dipasupil

A november 17-én 80. születésnapját ünneplő Martin Scorsese előtt egész estés filmmaratonnal tiszteleg a Bem mozi, a végén egy meglepetés vetítéssel.

A pontos program:

16:30 - A komédia királya

18:45 - Aljas utcák

21:00 - Meglepetés film, vége: 23:00-24:00 óra közt

Az eseményről bővebben itt.

Vasárnapi Gyerekprogram by ZsiráfBuda x Kidspirit

Különleges játékokkal és izgalmas programokkal várják a gyerekeket a ZsiráfBudában, míg a szülők a finom pizzákat és italokat élvezhetik. Az esemény itt tekinthető meg.

Nyitókép: Shutterstock