A Bridgerton család, jelenetkép

Szaftos forgatási részleteket árult el A Bridgerton család Colinja

A Bridgerton család rajongói már hozzászokhattak a Netflix sorozat jellegzetes szexjeleneteihez. De nincsenek ezzel másképp a sorozat színészei sem. Nemrég Nicola Coughlan elárulta, hogy ő és színésztársa, Luke Newton a közelgő harmadik évad jeleneteinek forgatása között meztelenül henyéltek a forgatáson, bizonyítva, hogy mennyire jól érzik magukat.


Még februárban Coughlan és Newton az Associated Pressnek beszélt a sorozat intim jeleneteinek fontosságáról, és megjegyezték, hogy a forgatás alatt egymás háta mögött álltak.

Nevettünk azon, ahogy egy takaró alatt fekszünk, és arra gondoltunk, hogy »Most így kéne lazítanunk«

− jegyezte meg, ami feltételezi, hogy valóban meztelenül henyéltek.

Coughlan meg is erősítette ezt a feltételezést a Teen Vogue-nak:

Ez igaz. Ez annak a ténynek a bizonyítéka, hogy egyszerűen eljutottunk egy olyan pontra, hogy jól éreztük magunkat együtt. Épp befejeztük a nagy szexjelenetet, a legintenzívebb és legbevonásosabbat... és megkönnyebbültünk.

Azonban nem csak a kimerültség vezetett ehhez a szokáshoz − ez egy logisztikai döntés is volt. Ahogy Coughlan rámutatott, ő és Newton nagyon kevés „még csak nem is igazi ruhát” viseltek az intim jelenetek forgatása közben, és ha úgy döntöttek volna, hogy felkelnek a takarók alól, akkor meztelenül kellett volna végigsétálniuk a forgatáson a stáb előtt.

A Penelope és Colin között szövődő szerelmi történet már két évadon keresztül folyik, így mire eljutottak oda, hogy a románcuk valóban kibontakozzon, a színészek már szoros köteléket alakítottak ki egymással. Ahelyett, hogy a szexjelenetek miatt bonyolódott volna a dinamikájuk, mindketten azt mondták, hogy a barátságuk sokkal könnyebbé tette az intim pillanatok forgatását.

Valójában úgy gondolom, hogy ha valakivel igazán szilárd barátságot ápolunk, és megbízunk benne, úgy sokkal könnyebb. Támogattuk egymást a forgatáson, és közben nevetni is tudtunk rajta. Nagyon örülök, hogy ezt együtt csináltuk

− mondta Newton a Teen Vogue-nak.

Az is segített, hogy kettejüknek volt némi kontrolljuk a jelenetek forgatása felett, melyben az intimitáskoordinátor Lizzy Talbot is segített nekik.

Luke-nak és nekem valójában sok beleszólásunk volt abba, hogy mit akarunk csinálni, és voltak elképzeléseink arról, hogyan szeretnénk, hogy a dolgok lejátszódjanak, ami nagyszerű volt, mert tényleg úgy éreztük, hogy mi irányítunk

− mondta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia