Légiutas-kísérő

4 tárgy, ami nélkül a népszerű légiutas-kísérő nem hajlandó elutazni

Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy mely tárgyak nélkül nem hajlandó elutazni.


A légiutas-kísérő és TikTok-alkotó @danidboyy1 a platformon osztotta meg a követőivel a legjobb tippjeit és trükkjeit.

A légiutas-kísérő első tippje a személyes biztonságról szól:

Szó szerint nem utazom a hordozható záram nélkül. Ez a kütyü tökéletes, ha egyedül utazol, vagy olyan szobában szállsz meg, ahol nincs retesz.

Ez is érdekelhet: Utasok cselekedetei, amik az őrületbe kergetik a légiutas-kísérőket

A stewardess elárulta, hogy tapasztalatai szerint többször előfordult már, hogy valaki megpróbált bejutni a hotelszobájába, legyen az egy takarító vagy egy vadidegen.

A következő nélkülözhetetlen tárgya az Apple AirTag volt, amely lehetővé teszi az Apple-felhasználók számára, hogy folyamatosan információt kapjanak arról, hogy merre vannak a személyes tárgyaik.

Azt ajánlotta az utazóknak, hogy az AirTag-et helyezzék el a bőröndjeikben, hogy utazás közben könnyebben megtalálják a táskáikat.

Apropó táska, a stewardess következő tippje az volt, hogy az utazók fektessenek be egy könnyen hozzáférhető bőröndbe, amely felülről nyílik, nem pedig úgy, mint egy könyv.

Az előbb felsorolt tárgyak mind rendkívül hasznosak, de @danidboyy1 leggyakrabban használt utazási kelléke nem más, mint egy nemzetközi töltőadapter. Ez a tárgy enyhíti a töltés lemerülése miatti esetleges pánikot.

A légiutas-kísérő tippjei óriási népszerűségnek örvendtek a TikTok-on: 21 000 kedvelést és 5000 mentést gyűjtöttek össze a jövőbeli utazásokra készülőktől.

Forrás: Express

Kép: Shutterstock