A forró méz édes melegséget kölcsönöz ennek az őszibarackos bruschettának, míg a menta hűvös és váratlan vonást ad neki.
Fotó: Shutterstock
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 205°C-ra. Rendezzük el a bagett szeleteket egy rétegben egy tepsiben. Süssük, amíg enyhén megpirul, kb. 8 percig.
2. Közben keverjük össze a ricottát, a fűszernövényeket, az olajat, a forró mézet és a sót, amíg könnyű és krémes lesz. Kenjünk kb. 2 teáskanál ricotta-keveréket minden egyes pirított bagett-szeletre, és tegyük a tetejére a barackot.
3. A bruschetta szeleteket tegyük át egy tálra; locsoljuk meg balzsamecetes mázzal. Tetszés szerint további fűszernövényekkel díszítsük.
Ez is érdekelhet: Egyszerű, sokoldalú és finom: szedres-barackos morzsasüti recept
Nyitókép: Shutterstock
6 dekorációs tipp, amellyel behívhatod az őszt az otthonodba