Férfi és nő fekszik az ágyban

6 jel, hogy már nem vagy szerelmes a párodba

Sokszor nehéz megállapítani, hogy csak nehéz időszakon megyünk át a párkapcsolatunkban, vagy teljesen kialudt a tűz utolsó szikrája is. A hullámvölgyek teljesen normálisnak számítanak a kapcsolatban, de vannak bizonyos jelek, amik a szerelem végét jelzik.


1. Unatkozol

Ha azt érzed, hogy közömbös számodra a partnered, akkor már valószínűleg eltűnt a varázslat. Talán túl kiszámíthatóvá váltak az interakcióitok, és kevesebb figyelmet fordítotok már egymásra. Ha a pillangókat felváltotta az unalom, akkor a szerelem elmúlt.

2. Inkább mással töltöd a szabadidődet 

Abban az esetben, ha megkönnyebbülést érzel, amikor nincs a párod a közeledben, akkor valószínűleg túlságosan is eltávolodtatok egymástól. Kifogásokat találsz ki, hogy ne találkozzatok, és ne csináljatok közös programokat? Ha a válasz igen, akkor jobb, ha elengeded a kapcsolatot.

3. Nem kívánod a szexet

Az természetes, ha az évek alatt a szexuális szokások változnak. A kérdés nem az intimitás gyakoriságában van, hanem abban, hogy továbbra is mindkét fél elégedett-e. Ha már nem szeretnél közeledni a párodhoz szexuálisan, akkor az érzéseid inkább plátóiak, mint romantikusak.

4. Nem hiányzik

Emlékszel még, hogy egy nap alatt hányszor ábrándoztál a szerelmedről a kapcsolatotok elején? Mikor volt az utolsó alkalom, amikor igazán hiányoltad a párodat? Ha nem gondolsz rá egyáltalán, mikor nincs veled, az arra utal, hogy már nem ő az elsődleges fókusz az életedben.

5. Nem vagy büszke rá

Amikor két ember egészséges kapcsolatban él, csodálják egymást, és támogatják egymás törekvéseit és fejlődési útjukat. Ha nem vagy büszke a partneredre, talán itt az ideje szakítani.

6. Idegesít

Lehet, hogy régen imádnivalónak tartottad, hogy áriákat énekel a zuhany alatt, most azonban idegesít és könyörögsz neki, hogy hagyja abba. Ha a viselkedése elkezd idegesíteni, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotok egyensúlya megbillent.


Nyitókép: Shutterstock

(WikiHow)