Meghan Markle és Harry herceg

Harry herceg nem tud részt venni a királynő élete egyik legfontosabb napján

Harry herceg múlthavi látogatásakor betért a királynőhöz, mely során hivatalos meghívást kapott feleségével, hogy csatlakozzanak a királyi családhoz a palota erkélyén a platina jubileumi ünnepségeken. Azonban a sussexi herceg nem biztos, hogy él a lehetőséggel.


Mielőtt a múlt hónapban Hollandiában landolt volna a gépe, Harry herceg meglátogatta nagymamáját, II. Erzsébet királynőt, akitől a nagy napra megkapta a meghívást. A teázást követően Meghan Markle férje nyilatkozatot tett arról, hogy mindenáron meg szeretné védeni az uralkodónőt, ehhez pedig olyan embereket akar tudni mellette, akikben megbízhat. Terveiről egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

A herceg azonban nemsokkal a nagylelkű invitálás után megosztotta, hogy nem biztos a részvétele az eseményen. Ennek oka az, hogy részt vesz egy lovaspóló versenyen a csapatával, a mérkőzések időpontjai pedig egybeesnek az ünnepi hétvégével. Mindezek ellenére a lehető legtöbbet megtesz a részvételért, ígérni azonban semmit sem tud.

Omid Scobie királyi tudósító elmondta, hogy herceg a pólószezont Santa Barbarában tölti majd, ahol részt vesz a május 9. és 15. közötti Folded Hills Pop Challenge-en, május 2-a és 29-e hétvégéna Lisle Nixon Cupon, valamint a június 3. és 19. között esedékes Cheval Athletics USPA Intra-Circuiton is.

Azok számára, akik reménykedtek egy hatalmas családi együttlétben, ahol minden rokon egymás mellett állhat az erkélyen, ez az álom gyorsan elillanhat. A sussexi herceg szűkös időbeosztása miatt nem biztos, hogy haza tud utazni a június 2-án, csütörtökön kezdődő és június 5-én, vasárnap véget érő rendezvénysorozaton.

A királynőről már a fotók is elkészültek a jeles évfordulóra, a megjelenés örömére pedig a fényképész megosztotta a követőivel, hogy milyen ember is a kulisszák mögött II. Erzsébet. A kész alkotásokról, valamint a háttértitkokról egy korábbi cikkünkből lehet többet megtudni.

Nyitókép: Profimedia

Forrás: Marie Claire