IKEA áruház Oroszországban

Ha ilyen IKEA-terméket vettél, ne használd

A vállalat arra kéri a vásárlókat, hogy aki vásárolt a tükörből, ne használja, mert veszélyes.


A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért javító intézkedés megtételére kéri vásárlóit a 2105-ös és azelőtti dátumbélyegzővel ellátott LETTAN tükrök esetében, a fali szerelvények törése miatt, írja a Haszon.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit annak érdekében, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak az értékesítési piacokon.

Ennek ellenére kiderült, hogy néhány esetben a LETTAN tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörtek, melynek következtében a tükrök leestek a falról. Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki a felhívásban érintett LETTAN tükröt megvásárolta, hogy hagyjon fel a használatával és rendeljen ingyenes csere fali szerelvényeket.

Az érintett termékek listája

Érintett termékek listája:

  • LETTAN tükör 100x96 cm
  • LETTAN tükör 120x96 cm
  • LETTAN tükör 60x96 cm
  • LETTAN tükör 80x96 cm

Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy látogassanak el ide a vállalat honlapján: Megrendelés | Pótalkatrészek (ikea.com) vagy lépjenek kapcsolatba az IKEA-val itt: Kapcsolat - IKEA, hogy megrendelhessék a szükséges számú csere fali szerelvényt az alábbi cikkszámmal: 139298/1.

Nyitókép: Shutterstock