Jennifer Lopez és Ben Affleck

Ezen vitatkozott Jennifer Lopez és Ben Affleck a Grammy-díjátadón

Az idei Grammy-díjátadó egyik legfelkapottabb pillanata nem a színpadon történt, hanem a nézőközönség soraiban. A kamerák lencsevégre kapták, ahogy Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck összevesztek valamin. Most egy szájról olvasó elárulta, miről beszéltek abban a pillanatban.


A Grammy-díjátadót idén már 65. alkalommal rendezték meg, ez idő alatt pedig már számos ikonikus megjelenést láthattunk a sztároktól. Ki ne imádta volna Lady Gaga csillagokat lehozó ruháját, vagy Ariana Grande Disney-hercegnős megjelenét. Egy korábbi cikkünkbe összefoglaltuk az eddigi évtizedek legtöbbet emlegetett Grammy-megjelenéseit.

A 2023-as esemény bőven tartogatott meglepetéseket és izgalmakat. Egyes jelöltek rekordot döntöttek, mások pedig konkrétan történelmet írtak a díjazásukkal. A rengeteg fontos esemény mellett természetesen nem lehetett csak úgy szó nélkül elmenni, éppen ezért összegyűjtöttük őket.

Kapcsolódó írásunkat itt lehet elolvasni.

Míg a színpadon folyamatosan zajlott a gálaműsor, addig a meghívottak a nézőtéren követhették az eseményeket. Szerencsére néhány ott történt pillanatot a panorámakamerák sikeresen rögzítettek. Így örökítették meg többek között Jennifer Lopez és Affleck elhíresült, rövid vitáját is. A felvételen az látszik, ahogy a férfi belesúg valamit partnere fülébe, aki erre ingerülten reagál. A rövid szóváltás után szinte azonnal mindketten úgy viselkedtek, mintha mi sem történt volna.

@erikkalynne0 And on live TV 🤣 #jlo #benandjlo #everybodyknows #thegrammys2023 #grammys #fypシ ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ben Affleck természetesen ezen az eseményen is meme-ek alanya lett. Jellegzetes unott arckifejezése szemet szúrt a nézőknek, J. Lo jókedve és viselkedése pedig csak még viccesebbé tette a komor férfit. A veszekedésük a műsor után TikTokon kezdett terjedni, így nagyon sok emberhez eljutott.

Nemrég egy szájról olvasóhoz is eljutott a felvétel, aki elárulta, miket mondott egymásnak a két sztár. A Marie Claire cikkében leírtak alapján az énekesnő ezt mondta a férjének:

„Állj! Nézz barátságosabban! Tűnj motiváltnak!”

Ez alapján úgy tűnik, hogy már Lopeznek is elege van néha Affleck közömbösségéből. Egyelőre a páros egyik tagja sem kommentálta a történteket.

Nyitókép: Getty