Jennifer Lopez, This Is Me... Now,  jelenetkép

Jennifer Lopez új filmmel jön jövőre − ez tudjuk eddig róla

Jennifer Lopez visszatér a zenéhez a This Is Me... Now című, hamarosan megjelenő albumával, melynek címe utalás a 2002-es This Is Me... Then albumára. Sőt, úgy tűnik, a projekt vizuális oldala is erős lesz − egy új teaser legalábbis kíváncsivá tett minket!



A színész-énekesnő közleményében ezt írja:

Hallgasd. Lásd. Éld át... Oszd meg... A zenei élmény 2024. február 16-án érkezik.

Mindebből arra következtetünk, hogy mozgóképes anyag is kíséri majd a megjelenést.

​Mi ez a projekt?

A Variety értesülései szerint az albumhoz egy kisfilm is készül majd, amelyet Dave Meyers rendezett, aki számos zenei videoklipet készített már, többek között Britney Spearsnek és Ariana Grandénak, de korábban már Lopezzel is dolgozott. A lap szerint a film „egy narratíva által vezérelt, intim, elgondolkodtató, szexi, vicces, fantasztikus és rendkívül szórakoztató zenei és vizuális újragondolása lesz a nyilvánosan vizsgált szerelmi életének" Ez rámutat a This Is Me... Then című albummal való párhuzamra is, amely a Ben Affleckről szóló Dear Ben című dalt tartalmazta; az új album tracklistáján pedig szerepel a Dear Ben Pt. II. is.

A YouTube leírása szerint a részben Ben által kitalált projekt „semmihez sem hasonlítható, amit Jennifer eddig csinált", és „fantasztikus tükörképe az öngyógyítás és önszeretet személyes útjának".

Lopez példátlan nyerseséggel és sebezhetőséggel alkotott egy erőteljes és szívből jövő tisztelgést az igaz szerelem mélységes szépsége és az emberi lélek fékezhetetlen ereje előtt. Majdnem egy évtizedes távollét után visszatért a stúdióba, és a szerelem ihlette album egy olyan vízióvá fejlődött, hogy dalaiból egy absztrakt életrajzot szőtt, amelyet az általa írt, felvett és producerelt zenéből alakított ki

− teszi hozzá a leírás.

​Van már trailer?

November 27-én Jennifer megosztotta az első teasert a közelgő filmből. Lopez többek között egy stratégiai kivágásokkal ellátott menyasszonyi ruhában boogiezik, tiszteleg a Singing in the Rain előtt, és egy gyárban dolgozik egy Heart Stats táblával.

Az intróban egy ablakon kopogtató kolibri is látható, és jelenleg a weboldalán is van kolibri ikonográfia. 2022 decemberében Jennifer elárulta, hogy a Hummingbird című dalát a számára a szerelem hírnökeinek számító madarak ihlették, szóval még több ilyen motívumra számíthatunk.

​Mikor jelenik meg?

A trailer egyik jelenetében Lopez egyedül ül egy kastélyban, kint eső szitál. Szerelmes leveleket éget (köztük egy „B" aláírással ellátott, 2002. december 24-én keltezettet) a kandallóban, miközben egy hangalámondás azt mondja:

Amikor kislány voltam, és valaki megkérdezte, mi akarok lenni, ha felnövök, a válaszom mindig az volt, hogy szerelmes.

Így már érthető, hogy a Prime Video film 2024. február 16-án, közvetlenül Valentin-nap után válik elérhetővé.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia