Jennifer Lopez és Ben Affleck

​Ez a titka Jennifer Lopez bomba alakjának Ben Affleck szerint

Jennifer Lopez − más néven JLo − régóta az ikonunk, és csodálattal nézzük, ahogy tartja irigylésre méltó alakját.


JLo lenyűgöző karriert tudhat magáénak a film, a zene, a divat és a szépségipar területén, irigylésre méltó testalkatáról és fiatalos arcbőréről nem is beszélve. Gyakran oszt meg részleteket edzésprogramjaiból, valamint képeket hasizmairól és táncpróbáiról olyan nagyszabású show-k előtt, mint például a SuperBowl félidei showja.

Bár mi a tónusos felsőtestét a mozgás iránti szeretetének és a fegyelemnek tulajdonítjuk, amivel a rohanó időbeosztása ellenére is bepréseli az edzéseket, ez nem a teljes igazság.

Férje, Ben Affleck elárulta az 53 éves nő titkait, amikkel formában tartja magát, hogy 24/7 ilyen ragyogóan nézzen ki.

A Holtodiglan színésze Drew Barrymore műsorában, a Drew Barrymore Show-ban elárulta:

Hadd mondjak neked valamit, ami fel fog dühíteni. Jennifer egyszerűen azt eszik, amit csak akar. Megeszi a sütiket, a fagyit, mindent. Viszont gyúr. Én is edzek, de nem tűnök varázslatos módon húszévesnek, tökéletes bőrrel meg minden.

Ben dicsérte JLo munkamorálját is, amit Jen korábban a „szerény kezdeteknek" tulajdonított.

A férfi így nyilatkozott:

Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! A munkamorál valódi, a fegyelem valódi, de az emberfeletti dolog is valódi. Ő a világ legcsodálatosabb nője.

Mi sem tudnánk jobban egyetérteni.

Jennifer Lopez

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Revolve

Míg az 50 éves Ben elismerően nyilatkozott párjáról, önmagával szemben szigorúbb volt. Arra a kérdésre, hogy szerinte mit változtatna rajta JLo, azt mondta:

Valószínűleg a beszédmódomat polírozná. Nem tudom, észrevetted-e, de csak beszélek és beszélek és beszélek, megállás nélkül. Ezt még sosem mondta nekem, de én erre tippelnék.

Ben és JLo nagy utat jártak be a kapcsolatukkal. A pár 2002-ben jegyezte el egymást, de 2004-ben szakítottak, amit JLo úgy jellemzett, mint „életem legnagyobb szívfájdalma”.

Közel 20 év után azonban 2021-ben újraélesztették a kapcsolatukat, és 2022-ben hivatalosan is összeházasodtak.

JLónak a volt férjével, Marc Anthonyval van egy ikerpárja, Emme és Max, míg Bennek korábbi párjával, Jennifer Garnerrel három gyermeke, Violet, Seraphina és Samuel.

Nyitókép: Rodin Eckenroth/FilmMagic

(Marie Claire)