Felix Kitchen & Bar teraszán ülők ebben a látványban gyönyörködhetnek

Francia sztárséfet igazolt a FELIX Kitchen & Bar

Jeremy Cayron főzött már Brad Pittnek is, de hamarosan mi is megkóstolhatjuk különleges ételeit.


A francia séf „Inspirations and Memories" elnevezésű menüjével debütál a Felixben, melyet a francia konyha mellett utazásai is ihletet adtak, Ázsiától Európáig, írja a We Love Budapest. A Petar Loncar, Czinki Tamás és Ódor András mellé érkezett séf Monacóban, a Hôtel de Paris étteremben, majd Alain Ducasse XV. Lajos nevű helyén kezdte pályafutását.

Ezt követően a Michelin-csillagos Le P'tit Polyte étteremben folytatta, de az öt Michelin-csillagot magáénak tudó katalán séffel, Paco Pérezzel is dolgozott együtt Spanyolországban és Berlinben. Cayron a legmeghatározóbb időszaknak tartja ezt az életében, elmondása szerint a mai napig Pérez elképzelései és gasztronómiája áll hozzá a legközelebb. A séf a világ számos hoteljében is dolgozott, többek között a Sofitel Hotel Paris Budapest éttermében.

Cayron számára – aki olyan hírességeknek is főzött, mint Brad Pitt, Mariah Carey, Bill Clinton, Al Gore vagy Emmanuel Macron – a minőséget a friss szezonális összetevők és az a tökéletes ízkombináció jelenti. Mindig inspirálódik a helyi konyhából és az ott elérhető alapanyagokból, itthon is elkezdte már felkeresni a legjobb hazai termelőket és nemzetközi beszállítókat.