Feldíszített karácsonyfa, körülötte ajándékok és kandalló

Ez a kalkulátor pontosan megmondja, hány dísz kerüljön a karácsonyfára

Ha még csak most kezded feldíszíteni a karácsonyfát, segítségedre lehet a Christmas Tree World új interaktív eszköze, amely a fa mérete és a személyes preferenciáid alapján meghatározza, hány karácsonyi dekoráció kerüljön rá. Bár nincs helyes vagy helytelen megoldás, a kalkulátort azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítse a dolgokat az ünnepi szezonban.

„A karácsonyfa díszítése az év egyik legizgalmasabb időszaka. Nincs helyes vagy helytelen út, de hogy megkönnyítsük a dolgot, létrehoztuk az alábbi kalkulátort, amellyel megbecsülhetjük, hogy hány gömbre és fényre van legalább szükséged ahhoz, hogy a fád idén karácsonykor szikrázóan ragyogjon”

– olvasható a Christmas Tree World szóvivőjének sajtóközleménye.

Először is, válasszuk ki a karácsonyfa magasságát, a méretek 90-275 centiméterig terjednek. Ezután válasszuk ki a karácsonyfadíszek méretét. Ha több méret van, válasszuk ki azt a lehetőséget, amelyik a legjobban megfelel a díszek többségének.

Ezután az eszköz megkérdezi, hogyan szeretnénk díszíteni a fát – a lehetőségek között szerepel a minimalista, a zsúfolt vagy a kettő közötti lehetőség. Végül válasszuk ki, milyen alakú a fánk, a kalkulátor három lehetőséget ajánl.

Az interaktív kalkulátor itt érhető el.

Nyitókép: Shutterstock