Dobd fel a januári hétvégék hangulatát egy pohár licsi punccsal
A licsi bodzavirág likőrrel és citrusfélékkel kombinált íze friss löketet adhat a szürke, hideg januári napokra.
Hozzávalók
- 5 dl hűtött habzóbor (vagy pezsgő, vagy prosecco)
- 1,8 dl friss grapefruitlé
- 1,75 dl licsi szirup
- 1,2 dl licsi likőr
- 6 cl bodzavirág likőr
- 6 cl friss lime leve
- 6 cl gin
- 600 g jég
- licsi, lime- és narancsszeletek (a tálaláshoz)
Fotó: Shutterstock
Elkészítés
1. lépés: Óvatosan keverjük össze a hűtött habzóbort vagy pezsgőt, a friss grapefruitlevet, a licsi szirupot, a licsi likőrt, a bodzavirág likőrt, a friss lime levet, a gint és 600 g jeget egy közepes méretű puncsos tálban. Díszítsük lecsöpögtetett licsikkel, lime- és narancsszeletekkel
2. lépés: Kanalazzuk a puncsot poharakba.
Nyitókép: Shutterstock