Az 5 legszörnyűbb dolog a világon, amire a női szépségért képesek vagyunk

Az 5 legszörnyűbb dolog a világon, amire a női szépségért képesek vagyunk

Mi nők sok mindenre képesek vagyunk a szépségért: ha kell órákat állunk kényelmetlenebbnél is kényelmetlenebb magassarkúban, pusztán azért, mert az szép. Ezek azonban eltörpülnek a világ 5 legborzasztóbb dolga mellett, amire néhányan képesek a női szépség kedvéért. Lássuk ezeket!


1. Undorító hatóanyagok az arcápolásban

Sokan a természetes krémekre és összetevőkre esküsznek az arcápolásban. Vannak azonban, akik ezt magas szinten űzik és az undorító, de természetes összetevőket is magukra kenik a fiatalító hatás érdekében. Ilyen például az emberi méhlepény, amit hidratáló kezelésként alkalmaznak és 170 ezer forint környékén kezdődik. A csiga váladék, amit fiatalító képessége miatt használnak. És a madárürülék, pontosabban a fülemüle ürüléke, ami gazdag a guanin nevű aminosavban, ezáltal ragyogóvá és tisztává varázsolja a bőrt.

2. Kígyómasszázs


A madárürülék kenése az arcunkra nem is tűnik olyan borzasztónak a kígyó masszázzsal szemben. Izraelben Ada Barak wellness terapeuta találta ki a kígyómasszázs ötletét. Az eljárás alapvetően csak annyit takar, hogy egy csomó összefonódott kígyót helyeznek a vendégek hátára, amik mozgásának érzése a bőrön megnyugtató lehet. Hát mi biztosan nem lennénk nyugodtak.

3. Fenékplasztika

Ezt az eljárást leginkább a veszélyessége miatt soroljuk listánkba. Az argentin szépségkirálynő, Solange Magnano 2009-ben végeztetett fenékplasztikát, aminek visszafordíthatatlan és tragikus következményei lettek. A szépségkirálynő fenekébe fecskendezett folyadék ugyanis eljutott a tüdejébe, majd az agyába, ami végül légzési elégtelenséget okozott. Csupán három nappal a kezelés után Magnao elhunyt.

4. Halpedikűr


Biztosan te is láttál már külföldi nyaralás során kirakatban ülő, lábukat egy halas akváriumba áztató nőket. De mi is az a halpedikűr? Ez egy kicsit sem szokványos kezelés, mely során egy csapat kis édesvízi doktorhal segíti lehámlasztani a lábat azáltal, hogy az elhalt, hámló bőrsejtekkel táplálkozik.

5. Labiaplasztika

Listánk végén egy szintén veszélyes és csöppet sem szükséges plasztikai beavatkozáshoz érkeztünk. A labiaplasztika a nemi esztétikai műtétek közé tartozó belső ajakműtét, mely a szeméremajkakra vonatkozik. Ez a műtét azonban szintén sok veszélyt tartogat magában, ugyanis az eljárás közben megsérülhet a nők legérzékenyebb erogén zónája.

Nyitókép: Photo by Raphael Lovaski on Unsplash

(YourTango)