Három pohár limonádé

4 különleges, hűsítő ital a forró hónapokra

A nyári hónapok tikkasztó melegében semmi sem esik jobban, mint egy finom limonádé vagy egy pohár koktél. Alábbi cikkünkben olyan italokat gyűjtöttünk össze, melyek valamilyen formában különlegesek, valamint hűsítők is.


Frozen Pimm's Cup

Nem kell Wimbledonba vagy egy lovaspóló versenyre menni egy kellemes Pimm's Cup elkortyolásáért, hiszen a luxusváltozat egyszerűsített fajtája bárki számára elérhető. A jéggel elkevert italban citrusfélék, uborka és egy csomó friss gyömbér keveredik, ami egy kis csípős hatást kelt fogyasztás közben.

Color-Changing Margaritas

A lila káposzta levét gyakran használják húsvéti tojások kifestésére de más, inkább felnőtteknek szóló előnye is van. Többek között italokba is lehet keverni, de nem kell félni, mivel az íze nem marad meg. A különböző margariták például különleges, színváltós árnyalatot kapnak tőle.

Blueberry Lemonade Margaritas

A fagylalt és a tea ízesítése mellett a limonádét is tökéletesen fel tudja dobni egy kis áfonyás szirup. Csodálatos íze van a szódavízzel elkeveredve, emellett egy színes frissítő kerül általa az ember kezébe, ami egy kicsit hangulatosabbá tehet egy olyan egyszerű folyadékot is, mint a limonádé.

Lemosas

Az áfonyaszirup nem csak a Lemonade Margaritasba egy kiváló választás. Miután egyszer kipróbálja az ember ezt az ízesítőt, nem is akarja majd nélküle fogyasztani a frissítőit. Egy pezsgővel elkevert, jéghideg limonádéra valószínűleg kevesen mondanának nemet, főleg egy forró, nyári délutánon. Ezt pedig a szirup íze csak még teljesebbé teszi.

Nyitókép: Shutterstock