egy frufrus nőt átkarol egy férfi, és így állnak a naplemente előtt

6 viselkedés, amit inkább kerülj, ha nem akarod elijeszteni a férfiakat

Éppen randizol egy sráccal, és még benne vagytok a kritikus első néhány hétben. Nagyon kedveled őt, ezért nem csoda, hogy megfordul a fejedben, hogyan viselkedj (vagy éppen hogyan ne) ahhoz, hogy ne ijeszd el őt már az elején.


Sajnos a tapasztalat azt bizonyítja, hogy bizonyos dolgokat rendre elkövetünk egy ismerkedés során, még akkor is, ha valahol tudjuk, hogy azok negatívan hathatnak a kapcsolat jövőjére. Hogy még véletlenül se szabotálj egy potenciális nagyszerű kapcsolatot, adunk pár tippet.

Íme 6 olyan viselkedés, amely garantáltan elriasztja a férfiakat:

​1. Szemétkedsz a volt barátoddal

Nem érdekel, hogy az első randin vagy a tizenötödik randin vagy egy pasival − soha ne beszélj csúnyán az exedről. Az exed része volt az életednek, sok időt töltöttetek együtt. Ha negatívan beszélsz róla, a pasi azt gondolhatja, hogy ha valaha is az exed lesz, akkor ugyanúgy fogsz majd róla is trash-talkolni.

Ha az exedről kérdez, csak annyit mondj, hogy „Már nem vagyunk együtt. Nagyszerű kapcsolat volt, amíg tartott, és sokat tanultam belőle".

​2. Hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a paranoia

egy n\u0151 \u00edr a telefonj\u00e1n

Fotó: Getty Images

Egy olyan férfival randizol, akit nagyon kedvelsz, és az első pár hét remekül telik. Aztán megtörténik az első fiús este. Te a laza nő szerepében küldesz neki egy üzenetet, mielőtt elmegy, amiben az áll, hogy „Jó szórakozást ma este!". De az este előrehaladtával eluralkodik rajtad a kétely, hogy vajon más nőkkel flörtöl-e éppen. Megint ráírsz, és megkérdezed, hogy mit csinál éppen. Bár azt írja, hogy csak a barátaival lóg, te mégis elköveted ezt a baklövést, és az éjszaka folyamán ellenőrizgeted őt.

​3. Csúnyán beszélsz más nőkről

Hatalmas hiba, hogy hajlamosak vagyunk más nőkről csúnyán beszélni a kiszemelt férfi előtt. Például ha egy nő elsétál mellettetek szűkös, rövid szoknyában, ne kezdj egyből rá, hogy: „Nézd már, hogy néz ki ez a nő! Nem hiszem el, hogy így járkál". Ezekkel a megjegyzésekkel azt mondod neki, hogy nem vagy biztos a külsőddel kapcsolatban.

​4. Halászod a bókokat

Íme egy tipikus forgatókönyv: a pasi, akivel randizol, rád néz, és azt mondja: „Ma este tényleg gyönyörű vagy". Tíz perccel később megkérdezed: „Hogy nézek ki ma este?". Egy másik tipikus forgatókönyv, amikor azt mondod egy srácnak, hogy nagyon tetszik neked, mire ő mosolyogva válaszol. Tíz perccel később megkérdezed tőle: „És én is tetszem neked?". Hagyd abba a bókok halászatát. Az igazi bókok szívből jönnek, engedd hát meg, hogy így történjen.

​5. Túlságosan kimutatod a ragaszkodásod

egy f\u00e9rfi nyak\u00e1ba fonja a karjait egy n\u0151 egy buliban

Fotó: Getty Images

Ha a férfi a barátaival szeretne időt tölteni, engedd meg neki, hogy így tegyen. Nem kell mindent együtt csinálni. Ha vannak olyan dolgok, amiket ő szeret, de téged egyszerűen nem érdekelnek, ezt nyugodtan vedd tudomásul. Ha együtt mentek egy partira, nem kell minden pillanatban rajta csüngnöd. Ha meglátod, hogy egy nővel beszélget, ne rohanj oda hozzá, kifejezve, hogy ő a tied.

​6. Túl hamar be szeretnéd mutatni a barátaidnak

Hajlamosak vagyunk már az elején kijelenteni a másiknak, hogy mindenképpen meg kell ismernie a barátainkat. A randipartnerünk ennek hallatán azt gondolhatja: „Még nem is ismerlek, miért szeretném már most megismerni az összes barátodat? Akiknek ráadásul úgy mutatsz be, mint a pasid”.

Forrás: YourTango

Nyitókép: Getty Images