egy nő és egy férfi bort isznak és együtt nevetnek egy teraszon

4 randizási hiba, ami elijeszti a rendes pasikat

Párkeresésben vagy, de folyamatosan megismétlődik a forgatókönyv? Találkozol srácokkal, egy ideig randiztok, de az eredmény mindig ugyanaz: egyedül maradsz és összetörik a szíved. Lehet, hogy ehhez a te viselkedésednek is köze lehet?


A jó hír az, hogy ez egyúttal azt is jelenti, hogy a te kezedben van, hogy változtass a dolgokon. Légy őszinte magadhoz, és nézd meg, hogy tudsz-e azonosulni a következő négy gyakori randihiba valamelyikével. Ha igen, hatalmas szívességet teszel magadnak azzal, ha kissé megváltoztatod a randizási szokásaidat. Íme 4 apró randihiba, ami a rendes srácokat elriasztja.

​1. Nem adsz esélyt a szerelemnek

Elmész kávézni a vakrandira, és bár a férfi kedvesnek tűnik és nem is néz ki rosszul, egyszerűen nem érzed a kémiát. Ezért, amikor felhív, azt mondod neki, hogy most nem érdekel a kapcsolat. Sokszor egy srác csak azután kezd igazán vonzóvá válni, miután jobban megismerted. Amint adsz neki egy esélyt, meg fogod látni a vicces, furcsa oldalát, a kedvességét és nagylelkűségét. Ha adsz magadnak egy kis időt, hogy ezt felfedezd, lehet, hogy rájössz, hogy a cukiból aranyos lesz, és mielőtt észrevennéd, a pasi aranyosból szexivé válik. Adj neki négy-öt igazi randit, mielőtt eldöntenéd, hogy van-e benne potenciál.

​2. Túl hamar elkötelezed magad egy pasi mellett

Találkozol egy sráccal, akiről úgy gondolod, hogy ő lehet az igazi. Az első két randin mesésen érezted magad, és igazi kapcsolódást éreztél, plusz megvolt köztetek a kémia is. Így amikor az a kedves srác, akivel múlt héten kávéztál, felhív, és randira hív, udvariasan visszautasítod, mert nem akarod kockáztatni a dolgokat ezzel az újjal. Így randi helyett inkább otthon maradsz, és körülbelül húszpercenként megnézed a telefonodat, hogy biztos ne maradj le a másik srác hívásáról.

A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy továbbra is randizol más srácokkal. Ez megakadályozza, hogy az új rajongásod megszállottja legyél és kétségbeesettnek tűnj, vagy túl gyorsan túl intim kapcsolatba kerülj vele, és ad egy-két viszonyítási pontot is, amivel összehasonlíthatod Mr. Nagy Őt. Plusz ha finoman tudatot velük, hogy nem ők az egyetlenek, akik a kegyeidért versengenek, az arra készteti őket, hogy a tettek mezejére lépjenek, hogy megnyerjenek téged.

​3. A tökéleteset keresed

egy f\u00e9rfi megpuszilja a kez\u00e9t egy n\u0151nek vacsora k\u00f6zben

Fotó: Getty Images


Egy álomszép pasival vacsorázol, aki miután megkóstolta az ételét, elkezdi a villával a fogait kapargatni – neked pedig a hideg futkos a hátadon. Ennyi, máris leírtad őt. Itt az ideje, hogy a realitások talaján maradj, és tudd, hogy nincs olyan, hogy tökéletes, és az erre való kitartó törekvéssel hoppon maradsz. Legyél reális azzal kapcsolatban, hogy mit akarsz valójában egy kapcsolattól: együttérzést, törődést, kedvességet. Aztán húzd ki ezeket a kisebb bosszúságokat a „tilos" listádról.

​4. Újra és újra ugyanazzal a típusú pasival randizol

Munka után a sógornőd be akar mutatni egy remek srácnak, akivel együtt dolgozik. Amikor a bárpult túloldalán rámutat, te azonnal visszautasítod, mondván, hogy túl alacsony, és nem szereted a szőkéket. De honnan tudod, hogy nem az eseted, ha csak három másodpercig szemlélted őt? Lehet, hogy vicces, kedves, gondoskodó, sikeres, őszinte, és remekül bánik a gyerekekkel. De esélyed sem lesz ezeket kideríteni, mert elutasítottad. A csak olyan pasikkal való randizás, akiket a te típusodnak tartasz, pontosan oda fog juttatni, ahol most vagy: a szingliséghez.

Forrás: YourTango

Nyitókép: Getty Images