A burgonyasaláta minden grillezés vagy piknik elengedhetetlen kelléke, melyet a sült kapribogyó még inkább feldob.
Hozzávalók
Potato Salad with Fried Capers Recipe https://t.co/PUULXP93j4
— PureWow (@PureWow) May 22, 2024
1. Tegyük a burgonyát egy nagy fazék jól sózott vízbe, és nagy lángon forraljuk fel. Csökkentsük a hőfokot közepesen alacsonyra, és addig főzzük a burgonyát, amíg puha nem lesz, kb. 10-12 percig.
2. Szűrjük le a burgonyát, és tegyük hideg vízbe, amíg kihűl.
3. Egy közepes tálban keverjük össze a kapribogyós páclét, a joghurtot, a kaprot, a citromlevet, a mustárt, a mogyoróhagymát, a fokhagymát, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a burgonyát, és óvatosan forgassuk össze.
4. A félretett kapribogyót paskoljuk papírtörlővel a lehető legszárazabbra. Egy kis tapadásmentes serpenyőben közepes lángon hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a kapribogyót, és süssük, amíg sötét és ropogós nem lesz, körülbelül 5 percig. Szórjuk a sült kapribogyót és a maradék sült kapribogyóolajat a burgonyasalátára.
(Purewow)
Nyitókép: Pinterest
Igyuk vagy a bőrünkre kenjük? Így a leghatásosabb a kollagén