Gucci órák, zöld selyemdobozban

Ezek a Gucci Wonderland kollekciójának új, álomszerű órái

A Gucci 50 éve foglalkozik óragyártással is és születésnapja alkalmából egy új kollekciót dobott piacra, mely a Wonderland fantázianevet kapta.


A Gucci legújabb Wonderland kollekciójába 5 új óradizájn került, elkényeztetve ezzel a vásárlókat. Az 5 óra a G-Timeless Planetarium, G-Timeless Dancing Bees, G-Timeless Moonlight, Gucci 25H Skeleton Tourbillon és a Grip elvenezéseket kapták.

Merülj el velünk a Gucci új kollekciójának varázslatos forgatagában!

G-Timeless Planetarium

A négy különböző színű gyémánttal kirakott csillag áll a G-Timeless Planetarium központjában. A tizenkét forgó, ragyogó drágakő mindegyike 9 másodperc alatt fordul meg, ezzel bájos körhintát alkotva viselője csuklóján. Ezt a típust fehér, rosegold és arany színben kaphatjuk meg.

G-Timeless Dancing Bees

G-Timeless Dancing Bees kedves, magával ragadó és tisztelgő az élet és a természet előtt. Ez a kollekció a méh motívumokkal ékeskedik.

A G-Timeless Planetarium forgó drágaköveihez hasonlóan itt tizenkét arany méhecske repked a számlapon, amelyek a viselője mozdulataira reagálva ragyogóan csillognak. A két földszínű kőből készült számlap a Földanya előtt tiszteleg, és tökéletes háttérként szolgál a csillogó méhek számára. A szívdöglesztő türkiz számlap a bolygó mélykék óceánjaira emlékezteti viselőjét, ahogyan azt az űrből látjuk.

G-Timeless Moonlight

A G-Timeless Moonlight a fenti órákkal nem egyezik meg csillogás tekintetében, azonban a személyre szabottsága kárpótol minket.

Ezt az órát ugyanis a vásárló születési adataival (pontos ideje, helyszíne) személyre szabottan készítik el. Így ha ezt a kollekciót választjuk, biztosak lehetünk majd benne, hogy egyedi órát viselünk, amilyenje senki másnak nem lehet.

Az órán hat drágakő található, amelyek a viselője csillagjegyeihez és a születésnapi bolygók helyzetéhez kapcsolódnak, hogy kozmikus térképet alkossanak. Ezek a drágakövek gyémántokkal vannak kiegészítve.

A belső gyűrűre pedig öt személyes betű vagy karakter gravíroztatható, valamint az ügyfél egyedi csillagképét megjelenítő oszcilláló súly és egy személyre szabható aligátorszíj is jár hozzá.

Gucci 25H Skeleton Tourbillon


Három szó határozza meg a Gucci 25H kollekciót: elegancia, finomság és stílus.

A Gucci 25H Skeleton Tourbillon egy 40 mm-es, 18 kk rosegold vagy fehérarany színekben kapható mestermű. A felhúzószárat pedig akár 8 karakterrel is személyre lehet szabni.

Gucci Grip

A kollekció utolsó darabja egyben a legegyszerűbb is. Elegáns és visszafogott, nem túl csicsás darab.

A nem túl bonyolult óra 18 karátos rózsaszín aranyba van foglalva, piros és zöld kijelzővel választható. Retró stílusú, monokróm alkotás, mely megjelenését a kiegészítő aligátorszíj teszi tekintélyt parancsolóvá.


Nyitókép: Shutterstock

(Luxurylaunches)