Női kéz parfümöt fúj

Minden idők 6 legjobb női parfümillata

Egy korábban megjelent tanulmány szerint az illatok pozitív hatással lehetnek a hangulatra, az ismerkedésre, a viselkedésre és a munkateljesítményre. Ezenkívül az illatok potenciálisan felhasználhatók a stressz és a pszichés szorongás kezelésére. Lássuk tehát minden idők 6 legjobb illatát!


Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

A cédrusfa, a sáfrány és a jázmin az elsődleges illatjegyek, de a végső illat annyira összetett, hogy egyszerűen meleg, bódító illatot áraszt.

Tom Ford Neroli Portofino 

Ez az illat olyan, mint egy nyaralás az olasz Riviérán. Friss, citrusos, virágos és borostyános jegyekkel, amelyek tökéletessé teszik az őszbe való átmenethez.

Chanel Gabrielle

Ez a virágos illat élénk, felemelő elemeket tartalmaz úgy, mint a narancsvirág, valamint jázmin és a tubarózsa is érezhető. Viselésekor magabiztosabbnak és kifinomultnak érezheted magad. Tökéletes randevú illat.

BYREDO Vanille Antique

A Vanille Antique egy mámorító, meleg illat, ami egész nap megmarad. Édes és csak egy kicsit fűszeres, igazi irodabarát, olyan illat, amitől nem tudsz besokallni.

Ellis Brooklyn WEST

Ebben a könnyed és ragyogtató illatban több citrusos jegy is keveredik. Édesebb és füstösebb jegyekkel, pikáns, de mégis kiegyensúlyozott illatot hoz létre, amely határozott, de nem elnyomó.

Coach Dreams

Ez a parfüm egy könnyű, fiatalos illat, amely a narancsot, a kaktuszvirágot, és a gardéniát ötvözi. Az illat a virágokon keresztül a játékosságot idéz meg anélkül, hogy gejl, vagy túl édes lenne.

Nyitókép: Shutterstock