Rajongsz a Baccarat Rouge-parfümért? Íme 4 pénztárcabarát utánzat!

Rajongsz a Baccarat Rouge-parfümért? Íme 4 pénztárcabarát utánzat!

A legtöbb esetben egy termék másolata ritkán állja meg a helyét az eredetivel szemben. Az illatok világában viszont ez nem mindig van így. A mámorító illatélmény vagy egyszerűen csak az egész napos jó illat elérése olyan árat követel, amit a legtöbben nem hajlandóak megfizetni, különösen, ha a nők első számú kedvenc parfümjéről van szó: a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540-ről.


Szerencsére a Baccarat 540 egy igazán népszerű árucikk, a piac pedig épp ezért tele van mámorító illatának másolataival. Íme a legjobb utánzatok!

Zara Red Temptation

Kulcsjegyek: sáfrány, koriander fűszerek, keserű narancs, jázmin, praliné, moha, borostyán.

Ez a parfüm a kedvenc esti illatok egyike lehet. Meleg és fás, sáfrány, jázmin, praliné és borostyán jegyeivel. Csokoládés, de nem túl édes, és tökéletes választás egy randevúra. Nem mellesleg pedig az egyik legjobb utánzata a Baccaratnak!

Ariana Grande Cloud

A Cloud a nagyon szexi, érett Baccarat 540 finomabb, fiatalos alternatívája. Az énekesnő parfümje játékosnak tűnik, köszönhetően az olyan összetevőknek, mint a kókusz és a vanília. Ahogy pedig megnyugszik a bőrön, az illat pézsma és fás jegyeket mutat.

Pacifica Dream Moon

A hétköznapokban használt illatok megtalálása fárasztó feladat, különösen akkor, ha mennyei illatot szeretnél, anélkül, hogy túl erős legyen. A Dream Moon pedig egy tökéletes választás lehet. Lágy, vibráló jegyekkel rendelkezik, amelyek készen állnak arra, hogy felébreszd az érzékeidet!

Dossier Ambery Saffron

A Dossier Ambery Saffron szintén a Baccarat Rouge 540 jól ismert utánzata, amely meleg és fűszeres, ugyanakkor hagy egy kis teret az édességnek a jázmin és a szilva jóvoltából. Elég finom a mindennapi használathoz anélkül, hogy émelyítő érzést hagyna maga után.