A Fehér Lótusz című sorozat második évadának egyik jelenete

Egy korábbi A Fehér Lótusz-színész szívesen szerepelne a folytatásban

Hamarosan kezdődik A Fehér Lótusz 3. évadának forgatása Thaiföldön, de annak szereplőgárdájáról nem sokat tudni. Az már biztos, hogy az 1. évadban megismert Natasha Rothwell (Belinda Lindsey) visszatér az új részekben, de van más is, aki szívesen elvállalna korábbi szerepét.


A Fehér Lótusz 2. évadának színésze, Meghann Fahy nemrég némi reménykedésre adott okot a rajongóknak, hogy ő és más, korábbi szereplők is visszatérhetnek a sorozatba.

Fahy a Deadline-nak elmondta, hogy szívesen benne lenne, hogy legalább egy epizód erejéig újra eljátssza Daphne Sullivan szerepét.

Arról beszélgetve, Daphne hogyan térhetne vissza az új évadban, Fahy felidézte Mike White, a sorozat készítője korábban megosztott vele. Az ötlete szerint két párt hozna össze két külön évadból: Daphne és Cameron Sullivan (Theo James), valamint a nászutas Shane és Rachel Patton (Jake Lacy és Alexandra Daddario) párosát az első évadból.

„Egyszer azt mondta, hogy szívesen csinálna egy epizódot Theóval és velem, valamint az első évad párjával, Alexszel és Jake-kel. És csak mi négyen lennénk egy hajón. Csak egy ilyen epizódot”

– mondta a Deadline-nak.

Bár Fahy szerint az epizód eléggé „pszichotikus lenne”, de szívesen szerepelne benne.

Nem Fahy az egyetlen színész a sorozatból, akivel White megvitatta az ötletét. Jake Lacy 2022 októberében a Radio Times-nak elmondta, hogy ő és Daddario is kapott egy sms-t White-tól ezzel kapcsolatban, amikor a 2. évad forgatása folyamatban volt.

„Írt Alexnek és nekem egy sms-t Olaszországból, ahol forgattak, és azt mondta: 'Van ez az ötletem egy önálló, 30 perces epizódhoz, amolyan Linklater-stílusban. Alapvetően mi ketten és egy másik WASP (White Anglo-Saxon Protestant - fehér angolszász protestáns - szerk.), gazdag pár egy jachton a Karib-tengeren.”

Lacy szerint ez bőven kitölt egy epizódot, miután ők négyen egyszerűen csak a gazdagok banális beszélgetéseit folytatják, és soha nem mennek ennél tovább.

„Azt gondoltam: 'Ez zseniális. Ez a legviccesebb dolog”

– tette hozzá.

Egyelőre azonban nem úgy tűnik, hogy ezt az epizód a 3. évadban láthatnánk, de White korábban beszélt arról, hogy a jövőben több korábbi karaktert visszahozna. Májusban a Hollywood Reporternek kifejtette, hogy szerinte sokkal szórakoztatóbb, ha a sorozaton keresztül kis szálak húzódnak, mintha teljesen különálló évadok lennének.

„Ha a sorozat még néhány évadon keresztül folytatódik, jó móka lenne egy all-star évad”

– fogalmazott.