Jeremy Allen White

Jeremy Allen White elárulta, mikor érkezhet A mackó 4. évada

A mackó harmadik évada cliffhangerrel ért véget, de úgy tűnik, a rajongóknak nem kell túl sokat várniuk, hogy megtudják, mi lesz a folytatás.


Az FX sorozatának forgatása a hírek szerint 2025-ben kezdődik, a főszereplőt, Carmen „Carmy” Berzatto-t alakító Jeremy Allen White szerint. A színész nemrég nyíltan beszélt a sorozat folytatásáról, és részleteket árult el arról, hogy várhatóan mikor kezdődnek a forgatások.

Nem tudom pontosan mikor, de valamikor a jövő év elején képzelem el, hasonló kezdési dátummal, mint az elmúlt pár évben: február-március környékén

− mondta az Esquire UK-nak adott interjújában.

Míg a harmadik évad forgatása zajlott, amikor a Variety arról számolt be, hogy a fine dining drámát „csendben megújították”, és a negyedik évadot a harmadik évaddal párhuzamosan, Chicagóban forgatják majd. Egy év eleji sajtótájékoztatón White és a Sydney-t alakító Ayo Edebiri is megerősítette a hírt, most azonban úgy tűnik, hogy talán mégsem forgatták le az egészet.

Valami olyasmit csináltunk

− mondta White.

Igen, egy kis rövid verziót. De nem az egészet

− tette hozzá Edebiri. A Deadline-nak nyilatkozó források szerint a párhuzamos forgatással alkalmazkodni szerettek volna a társulat sűrű időbeosztásához.

A harmadik évad, amely 10 epizódból állt, 2024. június 24-én került a nyilvánosság elé, és bemutatása óta a kritikusok és a közönség is vegyes kritikákkal illette, sőt, egyesek még a sorozat jövőjét is megkérdőjelezték.

Az évadzáró, mint mondtuk, cliffhangerrel zárult. Mután megérkezett a Mackó Chicago Tribune kritikája. A cikket valójában nem láthatjuk, csak részleteket, amelyek a „hanyag” és „következetlen” kifejezésektől a „briliáns”, „innovatív” és „finom” kifejezésig terjednek. Persze most már várnunk kell, hogy kiderüljön, hogy a kritika valójában jó vagy rossz volt-e. Carmy reakciója azonban arra utal, hogy inkább negatív, ami azt jelenti, hogy nagyobb gondjai is vannak, mint például Jimmy bácsival való foglalkozás.

Ha igaz, amit White mond a forgatási ütemtervvel kapcsolatban, akkor a negyedik évad újabb nyári premierjére számíthatunk. Ha szerencsénk van, A mackó új erőre kapva tér vissza.

Forrás: Robbreport

Nyitókép: Getty Images