Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy izgalmas limitált sorozattal tér vissza a Netflixre

Anya Taylor-Joy a Furiosa: Történet a Mad Maxből sajtóturné után újabb szerepet kapott, ezúttal Bella Mackie How to Kill Your Family című regényének Netflix-adaptációjában.


Taylor-Joy Grace Bernardot, Mackie könyvének főszereplőjét fogja alakítani. Ahogy a projekt neve is sejteti, a cselekmény Grace-t követi, aki egy 28 éves nő, aki gyilkosság útján akar bosszút állni távollévő apján. A Deadline szerint a Netflix azt tervezi, hogy egy nyolc epizódból álló szatirikus sorozatban kelti életre a véres történetet.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk Taylor-Joy következő szerepéről.

​Miről szól a How to Kill Your Family?

A Deadline szerint a sorozat hivatalos szinopszisa így szól: Grace Simon Artemis, egy könyörtelen milliárdos elfeledett gyermeke. Egy szívszorító elutasítás után Grace úgy dönt, hogy bosszút áll. De vajon ez a halálos terv csak még többet vesz el Grace-től, mint amit már elvesztett?

Mackie regénye vallomás stílusában íródott. A könyvben Grace apja visszautasította rákbeteg édesanyja utolsó kívánságát, ami Grace-t arra készteti, hogy megölje családja hat tagját. Mindezek mellett a sorozatot Sid Gentle − a Killing Eve alkotója − készíti, amely szintén egy erőszakos hajlamú antihősnőről szól.

Amint átlapoztam az utolsó oldalt, tudtam, hogy részt kell vennem ennek a történetnek az életre keltésében. Az utánozhatatlan Bella Mackie becserkészése után nem is lehetnék izgatottabb, hogy együtt dolgozhatok azzal a csapattal, amelyet Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger és Emma executive producerek alkotnak. Alig várom, hogy még mocskosabb legyen a kezünk

− mondta Taylor-Joy a Netflixnek.

Mackie hozzátette:

Izgalmas volt nézni, ahogy az általam írt karakterek új életre kelnek ennek a csodálatos kreatív csapatnak a kezei alatt. Anya a legtökéletesebben illik Grace szerepére: úgy gondolom, szinte jobban megérti őt, mint én.

​Ki van még a szereplőgárdában?

Eddig Taylor-Joy az egyetlen szereplő, akit bejelentettek.

​Mikor jelenik meg a How to Kill Your Family?

A Netflix még nem jelentette be a limitált sorozat megjelenési dátumát, amit megtudjuk, tájékoztatunk titeket.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images