Szobabelső feldíszített karácsonyfával és ajándékokkal

Idén is könnyfakasztóra sikerült az Apple karácsonyi reklámja

Az Apple mindent megtesz azért, hogy az iPhone Pro 13-at professzionális filmkészítő eszközként népszerűsítse, például az alábbi reklámfilmmel.

Az apa és fia, Ivan és Jason Reitman által rendezett 2021-es ünnepi reklámjától még a fagyosabb szívek is megenyhülnek valószínűleg. A Saving Simon (Simon megmentése) című kisfim egy kislány hősies erőfeszítéseit mutatja be hóembere épen tartására, melyet teljes egészében iPhone Pro 13-ra forgattak, írja a Variety.

A reklám 60 másodperces változata a tévécsatornákon és online tévészolgáltatásokon fog adásba kerülni, a teljes háromperces film a YouTube-on, a 6 és 15 másodperces, rövid teaserek pedig digitális és közösségi oldalon.

„Az az ötlet, hogy egyszerűen csak megfogod a telefont és elkezdhetsz filmezni, nagyon izgat. Ez a történetmesélő eszköz csak ott ül a zsebedben. Lehetőséget ad arra, hogy történeteket meséljünk, függetlenül attól, hogy hol növünk fel, és mindenki számára lehetővé teszi, hogy más kultúrákból származó történeteket lásson, ami közelebb hoz mindannyiunkat"

– monta Jason Reitman.

A kisfilm nem szűkölködik az érzelmekben, nem is lőjük le a poént és a könnyfacsaró részleteket, tessék inkább megnézni: