Harry Styles A rendőröm című film premierjén a 2022-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon

Harry Styles is benne lett volna az új Bajos csajokban

Oda lettek volna tőle a rajongók.

Az idén érkező, új Bajos csajok-filmben több erős és meglepő cameo is szerepel, köztük Megan Thee Stallioné is, de nem ő volt az egyetlen zenei ikon, akit a remake-be hívni akartak.

A film társrendezői, Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne szerint egy bizonyos sztárt kerestek Glen Coco ikonikus szerepére. Glen-t a 2004-es verzióban csak futólag említik meg, amikor karácsonyi édességet osztogatnak. Szerepe hihetetlenül minimális, de a karakterhez tartozik az eredeti film egyik legemlékezetesebb mondata: „You go Glen Coco”, mely magyarul a „Mázlista Glen Coco” lett.

Amikor a készítők azon gondolkodtak, mit tartsanak meg, és mit frissítsenek az új filmben, végigvették a komikus jeleneteket, míg végül a Glen Coco-pillanatnál kötöttek ki, amikor Damian (Jaquel Spivey) cukrot osztogat Cady osztályának, és elhangzik a fent említett, ikonikus mondat.

„Vannak bizonyos vígjátékok, amelyek 20 évvel ezelőtt még működtek és viccesek voltak, de ma már nem működnek. Ezt mindannyian tudtuk.De vannak bizonyos ikonikus sorok, amelyekkel úgy viccelődtünk, hogy lázadások lennének az utcákon, ha nem lenne benne. Például: „Mázlista, Glen Coco!” De akkor azt kérdeztük: „Ki fogja [játszani] Glen Cocót?”

– mondta Jayne a Hollywood Reporternek.

Egy nagyon nagy névre gondoltak, olyanra, amely valószínűleg felrobbantotta volna az internetet.

„Ki lehet az? Emlékszem, úgy voltunk vele, hogy megkérdezhetnénk, például Harry Styles-t?”

– tette hozzá Perez.

„Úgy voltunk vele, hogy Harry Styles lehetne Glen Coco! A cameo azonban nem jött össze; a társrendezők végül elálltak ettől az ötlettől, és ezzel tudtukon kívül millió szív tört össze. Ó, mit kaphattunk volna!”

– fogalmazott Jayne.

A megoldásuk azonban ugyanolyan remek volt, mintha Styles-t választották volna a szerepre.

„Aztán úgy voltunk vele, hogy várjunk csak, szeretjük megtörni a negyedik falat: Mi lenne, ha mindannyian Glen Coco-k lennénk? Így 20 év után mindannyian Glen Cocónak érezhetjük magunkat. Ahogy a THR megjegyezte, valójában senki sem játssza a legendás karaktert; a szöveget közvetlenül a kamerába mondják, hogy a nézők úgy érezzék, ők is Glen Coco”

– nyilatkozta Jayne.

A 2024-ben megjelenő Bajos csajok az eredeti filmet színpadra adaptált 2018-as Broadway-musical filmadaptációja. A 2004-es filmben Lindsay Lohan által alakított Cady Angourie Rice lesz, a Regina pedig a musicalben is ugyanezt a szerepet játszó Reneé Rapp.

Regina két legfőbb társát, Gretchent és Karent Bebe Wood és Avantika Vandanapu alakítja majd.