Harry Styles 2023. februárjában

Harry Styles ismét megújította frizuráját, és a rajongók nem bírnak betelni vele

Úgy tűnik, Harry Styles hajának lassan saját közösségi média fiókra van szüksége. Az énekes az elmúlt hónapokban ugyanis folyamatosan változó fürtjeinek köszönhetően került a figyelem középpontjába.


Harry-t most egy újabb új frizurával látták az újévi kiruccanásán − és a rajongók a közösségi médiában fejezték ki örömüket.

A Harry korábbi, kopasz frizurájára érkezett reakciók elég nevetségesek voltak. A felháborodás olyan nagy volt, hogy még az édesanyja is reagált néhány kommentre. Különböző pletykák keringtek a kiváltó ok körül − egyesek szerint Taylor Swift dalaira válaszul vágatta le a haját, míg mások szerint a Fehér Lótusz közelgő évadában játszott szerepének köszönheti.

Harry új frizurája lágyabb stílusú: sötét haja felül kicsit hosszabbra nőtt, oldalt pedig rövidebbre vágatta.

A rajongók lelkesen fogadták a változást, hogy végre újra növeszti megosztó frizuráját, és az X-en (korábban Twitteren) néhányan még a gyors visszanövést elősegítő hajápolási rutinja után is érdeklődtek.

A Watermelon Sugar énekesének frissen borotvált fejét először egy novemberi U2-koncerten lehetett kiszúrni, ahol barátnőjével, Taylor Russell-lel vett részt. Úgy tudni, hogy Harry és Taylor nyár óta randiznak, bár hivatalosan egyikük sem erősítette meg a románcot, annak ellenére, hogy együtt látták őket aranyos londoni randevúkon, és Boxing Dayen együtt élvezték a fürdőzést a Temzében.

Harry november közepén mutatta be új kinézetét teljes pompájában néhány hivatalos pillanatfelvételen a Pleasing nevű illatmárkája számára, a fotó pedig több mint egymillió lájkot kapott, annak ellenére, hogy a rajongók tiltakoztak, hogy Harry levágja a fürtjeit.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images