Harry Styles

Harry Styles reagált a rövid haját és A Fehér Lótuszos szerepét érintő pletykákra

Erre senki sem számított: Harry Styles új frizurája és A Fehér Lótusz találkozása számos pletykát elindított.


Harry haja a hónap elején keltette fel a netezők érdeklődését, amikor egy Las Vegas-i koncerten rövidre vágott fürtökkel látták. Néhány rajongó ragaszkodott ahhoz, hogy Taylor Swift 1989 című, újrafelvett lemezének újonnan megjelent számaira reagált, de az elmúlt 24 órában a pletykamalom túlpörgött, és a rajongók azt állították, hogy valójában azért vágatta le a haját, hogy szerepelni tudjon A Fehér Lótusz következő évadában.

A sorozatban az első évad 2021-es bemutatása óta számos A-listás színész szerepelt, Jennifer Coolidge-tól és Aubrey Plazától kezdve Sydney Sweeney-ig és Lukas Gage-ig. Bár a 3. évadot már megerősítették, valószínűleg a sorozat csak 2025-ben tér vissza a képernyőkre, annak ellenére, hogy a forgatás 2024 elején kezdődik.

Azonban Harry új frizurája láttán és a Deadline beszámolója alapján − miszerint az új karakterek között lesz „egy patriarcha, egy vállalati vezető, egy színésznő, egy anyapár és egy jógi" − a rajongók azt hitték, hogy Styles fontos szerepet kaphatott a sorozatban. A DeuxMoi nevű internetes felhasználó azt is állította, hogy egy „A-listás énekes" „köröz egy szerep körül" − a hírek szerint a „jógit" fogja játszani.

Ez nem állna messze azoktól a kreatív törekvésektől, amelyeket Harry az elmúlt években elkezdett. Amellett, hogy az év elején Grammy-díjat kapott Harry's House című albumáért, a színészi pályát is kipróbálta, és több mozifilmben is szerepelt, köztük a Don't Worry Darling és a My Policeman című alkotásokban.

Most Harry reagált a pletykákra, miszerint csatlakozik A Fehér Lótusz 3. évadához. A HuffPost UK szerint csapata megerősítette, hogy Harry nem fog szerepelni a sorozatban.

Jelenleg az egyetlen megerősített szereplő Natasha Rothwell − aki Belindát játszotta az első évadban − a Variety szerint, de a rajongók remélik, hogy Meghann Fahy és Jon Gries is visszatér a szerepébe. A kiadvány szerint Evan Peters és Hayden Panettiere is felbukkanhat, mivel mindketten kifejezték érdeklődésüket a múltban.

Meglátjuk.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Getty Images