Ilyen fülledt lesz a Normális emberek készítőinek új sorozata

Ilyen fülledt lesz a Normális emberek készítőinek új sorozata

A Normális emberek után újabb Sally Rooney-regényből készül sorozat: megérkezett a Baráti beszélgetések első trailere, amiből már jól látszik, hogy a Normális emberekhez hasonlóan itt is sok hálószobai jelenetnek lehetünk majd tanúi.Már két éve, hogy bemutatták a Normális embereket, amire az épp karanténba zárt nézők nagyon rákkattantak: nemcsak az alapjául szolgáló könyv szerzőjét, Sally Rooney-t repítette még jobban a világhírnév felé (ahogy megírtuk, az új regényét választották az év könyvének), de az egyik főszereplő, Daisy Edgar-Jones is kitört az ismeretlenségből, és hamarosan a Reese Witherspoon nevével fémjelzett Ahol a folyami rákok énekelnek adaptációjának főszerepében láthatjuk a mozikban.

Aki imádta a Normális embereket, annak jó hírünk van, hiszen hamarosan érkezik az Sally Rooney-regényadaptáció, a Conversations with Friends. A BBC által gyártott, a Hulun májusban debütáló sorozat főhőse Frances (Alison Oliver), a Dublinban élő főiskolai hallgató, aki szabadideje nagy részét legjobb barátjávával és egyben volt barátnőjével, Bobbival (Sasha Lane) tölti. Frances-ék egy rendezvényen találkoznak az író Melissával (Jemima Kirke), és színész férjével, Nickkel (Joe Alwyn). Míg Melissa és Bobbi heves flörtbe kezd, Frances Nickkel bonyolódik viszonyba, ami, Bobbival való barátságát veszélyezteti.

A sorozatot nagyjából ugyanaz a csapat, többek között Lenny Abrahamson rendező és Alice Birch forgatókönyvíró készítette, mint Rooney második, Normális emberek című regényének 2020-as adaptációját. A Normális emberek a magas nézettség mellett nagy szakmai elismerésnek örvendett is bemutatása után, négy Emmy- és hét BAFTA-jelölést is kapott.

Nálunk az HBOMaxra kerül majd fel a május 15-i premiert követően.

Lássuk a trailert: