A Bridgerton család, jelenetkép

Minden, amit A Bridgerton család 3. évadának második feléről tudunk

A Bridgerton család harmadik évadának első négy epizódja a főszereplő szerelmespár, Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) forró kocsis jelenetével, és egy lánykéréssel végződött. Vajon hogyan reagál majd Penelope egy ilyen spontán ajánlatra? Megpróbáltuk kikövetkeztetni, hogy mi vár ránk a 3. évad második felében.


A Netflix most egy kis szusszanásra készteti a rajongókat, és júniusban adja ki az évad utolsó négy epizódját. Az alábbiakban összegyűjtöttük, amit A Bridgerton család harmadik évadának második feléről tudunk.

​Mikor folytatják A Bridgerton család harmadik évadát?

A Shonda Rhimes által gyártott sorozat második fele június 13-án, csütörtökön debütál – pontosan egy hónappal az első etap után.

Eredetileg nem terveztük, hogy szünet lesz a közepén. A Netflix keresett meg minket azzal, hogy vágjuk ketté az évadot, és tulajdonképpen tökéletesen működött. Legalább lendületet gyűjtünk, mielőtt a második rész megjelenik

– mondta korábban a Vanity Fairnek a sorozat showrunnere, Jess Brownell.

​Mi történt a sorozat első négy epizódjának végén?

Colin és Penelope végre bevallották egymásnak, hogy többet éreznek egymás iránt, mint barátság. Miután spontán összekavarodtak a közös utcájukba tartó kocsi hátsó ülésén, Colin megkérdezte:

Az Isten szerelmére, Penelope Featherington, hozzám jössz feleségül, vagy sem?

​Mire számíthatunk a Bridgerton harmadik évadának további részében?

Röviden: sokkal több drámára.

Ebben az évadban csak úgy szedik le a rétegeket, mind fizikailag, mind érzelmileg. Tényleg fel kell fedniük mindent, amit az elmúlt akárhány év alatt éreztek

– mondta Luke Newton a Vanity Fairnek Colin és Penelope újonnan definiált kapcsolatáról, amelynek hamarosan meg kell küzdenie a Whistledownnal.

Claudia Jessie szerint Eloise-nak fájni fog a Colin és Penelope közötti dinamikai változás, akik a legjobban ismerik őt.

Egyszerűen nem látom, hogy jól fog reagálni. Ha nem történt volna meg a Whistledown-ügy, Eloise örülne, hogy Penelope potenciálisan a húga lesz. A Whistledown dolog miatt úgy érzem, hogy azt fogja mondani: »Szóval te vagy Lady Whistledown, és le akarsz feküdni a bátyámmal?«

– mondja a színésznő.

Jess Brownell showrunner még több ízelítőt adott A Bridgerton család harmadik évadának második részéből, többek között azt mondta, hogy „az ötödik epizódban lesz egy olyan jelenet, amelyben az összes főszereplőnk együtt van", „a hatodik epizódban pedig egy váratlan Demi Lovato dal".

És mi a helyzet az olyan online elméletekkel, miszerint Colin saját írói munkásságát Lord Whistledown személyiségébe csatornázza, ha rájön Penelope titkára?

Azt tudjuk, hogy Colin és Penelope minden alkalommal levelet írtak egymásnak, amikor Colin elutazott nyárra, és erre építették a barátságukat, szóval az írás központi szerepet játszik a kapcsolatukban. Penelope egy része szeretné, ha Colin teljes mértékben megismerné őt, így a lány számára kérdés, hogy felfedje-e ezt a titkot neki, vagy sem.

– mondta Jess, amikor felvetették neki az ötletet.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia