Jonathan Bailey

A Bridgerton család Anthonyja is visszatér a 4. évadban, nem is akárhogyan

Bár A Bridgerton család 4. évada Benedict szerelmi történetére fog összpontosítani, azért Anthony is bőven szerepel majd benne, ahogy azt most maga Jonathan Bailey is megerősítette.


A Good Morning America 2024. augusztus 16-i adásában való megjelenése során Bailey − aki az első Wicked-film, a Jurassic Park és a Fülig beléd zúgtam 3. évadának bemutatójára készül − megragadta az alkalmat, hogy beszéljen karaktere jövőjéről A Bridgerton család 4. évadában, és megerősítette, hogy nagyon is benne lesz, és nem csak mellékesen.

A Bridgertonban az a zseniális, hogy annyi különböző módja van annak, hogy emberként szerelembe essünk, és ezt fogja a sorozat feltárni, és nyilván, mint az idősebb testvér, ott leszek, hogy támogassam a fiatalokat, ahogy haladunk

− mondta Jonathan Bailey a következő évadról.

Bár Bailey bevallotta, hogy még nem tudja, pontosan hova is viszi majd a karakterét a 4. évad, nagyon „izgatott”, hogy ismét a legidősebb Bridgerton bőrébe bújhat, és nagyon várja, hogy „elolvassa a forgatókönyvet”. Azt is megerősítette, hogy „néhány hét be van jelölve a naptárában a visszatérésre”.

A Bridgerton család 3. évada azzal ért véget, hogy a Bailey által alakított Anthony Bridgerton és felesége, Kate Sharma (Simone Ashley) Indiába készülődtek a gyermekük születése előtt. A 3. évad fináléjával egy időben a showrunner Jess Brownell korábban a Teen Vogue-nak elmondta, hogy mind Anthony, mind Kate, akit szeretettel Kanthony néven emlegetnek, visszatérnek a 4. évadban.

Az az erőssége annak, hogy egy kis időre elküldjük őket Indiába, hogy nyitva hagyja az ajtót, hogy bármikor visszatérjenek. Amikor valamelyik főszereplőnk feláldozza az életét egy-egy évadért, a jövőbeli évadokban támogatni akarjuk, hogy más projektjeikre is jusson idejük, így nem igazán fair velük szemben, ha arra kérjük őket, hogy csak azért jöjjenek vissza, hogy a háttérben legyenek. Szeretjük Jonny-t és Simone-t, és visszahívjuk őket, amennyire csak tudjuk

− tette hozzá Brownell.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

2024. július 23-án a Netflix megerősítette, hogy A Bridgerton család 4. évada Benedict történetére fog koncentrálni, így Julia Quinn harmadik könyvét, a Tisztességes ajánlat címűt adaptálja, amelyet a 3. évadból kihagytak, hogy Penelope és Colin történetére összpontosítsanak.

Nemrég a Variety arról számolt be, hogy Yerin Ha kapta meg Benedict szerelmének, Sophie Beckettnek a szerepét. Korábban a streamer az évad logline-ját ugratta meg, azt írva:

Annak ellenére, hogy idősebb és fiatalabb testvérei boldog házasságban élnek, Benedict nem szívesen állapodik meg − egészen addig, amíg meg nem ismerkedik egy elbűvölő hölggyel az édesanyja álarcosbálján.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock