A Bridgerton család, jelenetkép

Új szereplőket jelentettek be A Bridgerton család 4. évadához

Bár A Bridgerton család harmadik évada még csak nemrég került a képernyőkre, de máris mindenki a várva várt negyedik évadról beszél.


A Netflix regénydrámája hamarosan visszatér a negyedik évaddal, és máris vírusszerűen terjed a hír, hogy a showrunnerek jelentős változtatásokat eszközöltek a sorozatban.

A Bridgerton-sorozat Julia Quinn bestseller-könyvgyűjteményén alapul, amely nyolc regency romantikus regényt tartalmaz − melyek mindegyike a nyolc Bridgerton-gyerek egyike körül forog.

És bár a sorozat a történetszálak tekintetében hű marad a könyvgyűjteményhez, a sorrendet már megváltoztatták: a harmadik évadban Quinn negyedik könyvét, a Mr. Bridgerton csábítását adaptálják, amely Colin Bridgerton és Penelope Featherington történetén alapul.

Ez persze azt jelenti, hogy a negyedik évad Quinn harmadik könyve, a Tisztességes ajánlat alapján készül − a főszerepben nem mással, mint Benedict Bridgertonnal.

Üdvözöljük Mr. Bridgerton. Benedict története a következő évadban érkezik

− olvasható a streaming platform teaserében, amikor bejelentették a hír.

Most a negyedik évad castingja került a címlapokra, ugyanis a hírek szerint Benedict Bridgerton szerelme már meg is van. A Variety szerint a 29 éves színésznő, Yerin Ha érkezik a fedélzetre, hogy eljátssza Sophie Beckettet, aki iránt Benedict érdeklődni kezd.

Az ausztrál színésznő korábban a Halo, a Bad Behaviour című filmekben és a hamarosan induló Dűne: Prophecy című sorozatban szerepelt, de a Bridgerton lenne a Netflix debütálása.

Annak ellenére, hogy idősebb és fiatalabb testvérei boldog házasságban élnek, Benedict nem szívesen állapodik meg. Egészen addig, amíg az anyja álarcosbálján meg nem ismerkedik az elbűvölő Lady in Silverrel

− olvasható a Netflix hivatalos szinopszisában a negyedik évadban várható eseményekről.

Fontosnak éreztük, hogy Benedict Bridgerton felfedezze önmagát teljes egészében, mielőtt megállapodna. Ő olyan valaki, akinek nagy étvágya van, és szerettük volna látni, hogy éli az életét, mielőtt megállapodik

− magyarázta Jess Brownell showrunner a Netflix Tudumnak.

A Bridgerton család negyedik évadának forgatása már folyamatban van, de megjelenési dátumot még nem jelentettek be.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Netflix