Britney Spears a Volt egyszer egy Hollywood című film Los Angeles-i premierjén a TCL Chinese Theatre IMAX moziban Hollywoodban 2019. július 22-én

Britney Spears játszotta volna ezt az ikonikus karaktert

Reese Witherspoon ikonikus szerepét alakította volna.


Britney Spears alakította volna Elle Woods-ot, a Doktor Szöszi című film címszereplőjét, olvasható a Bustle cikkében.

Kiwi Smith, a film forgatókönyvírója a Hollywood Gold című podcastban beszélt arról nemrég, hogy Reese Witherspoon áttörő filmje, a Választás győzte meg arról, hogy a színésznő legyen Elle Woods, de a Grammy-díjas Spears neve is felmerült a 2004-es film főszerepére.

„Rövid ideig Britney Spears neve is felmerült. De akkor jött ki a Választás, és amint Reese-ről beszéltünk... Egyszerűen úgy éreztük, hogy 'Istenem, ő az a nő, aki Elle-t játszhatná'”

Spears nem kommentálta a hírt, és 2023-ban megjelent A bennem lévő nő című memoárjában sem írt a lehetőségről, valószínűleg azért, mert maga sem tudhatott arról, hogy őt is fontolóra vették Dr. Szöszi szerepére.

Ez a lehetséges szereposztás azonban magyarázatot adhat a film egyik törölt jelenetére.

Az interneten fellelhető jelenetben Elle könnyes szemmel sétál be a hálószobájába, ledől az ágyára, majd elmondja a lányszövetségi társainak, hogy barátja, Warner szakított vele, mert komolyabb partnert szeretne.

Egy barátnője Warner nagymamáját hibáztatja, de Elle ezt cáfolja.

„Nem, ő tényleg kedvel engem. Azt mondta nekem, hogy úgy nézek ki, mint Britney Spears, és miért mondanád ezt valakinek, akit nem kedvelsz?”

– válaszolja.

Ha Spears tudta volna is, hogy akár ő is lehetne Dr. Szöszi, valószínűleg nem neheztelt volna Witherspoonra, amiért megkapta a szerepet. A popsztár és a színésznő nagyon kedvelik egymást, Spears a „teljes felvilágosodás megtestesítőjének” is nevezte Witherspoon-t egy archivált Instagram-posztjában, miután elolvasta a színésznő könyvklubja által ajánlott könyvet.

Válaszul Witherspoon megdicsérte Spears-t, és támogatta memoárja megjelenését, Instagram story-jában azt írva:

„Hol rendelhetem meg a példányomat?”

Nyitókép: Shutterstock