Cobra Kai 6. évad premier

Mikor nézhetjük végre tovább a Cobra Kai 6. évadát?

A Karate kölyök-filmek folytatásaként nagy népszerűségnek örvendő Cobra Kai 6. évadának első harmada július közepén végre felkerült a Netflixre, a teljes évadra azonban még várnia kell a rajongóknak. Alább eláruljuk, pontosan meddig.


A Netflixtől nem idegen az utóbbi időszakban az a módszer, amit most éppen a Cobra Kai esetében is alkalmaznak: több egységre szedik szét egy népszerű sorozatnak az újonnan debütáló évadát, és pár havonta adnak ki belőle néhány részt.

A vígjáték-dráma széria esetében pedig most fény derült arra, mikor érkeznek azok a bizonyos folytatások.

A 15 epizódot tökéletes számnak éreztem az utolsó történetszálak elmesélésére. Nehéz azonban mindezt egyhuzamban végigböngészni

– nyilatkozta Hayden Schlossberg, a sorozat készítője a záró évadról.

A 6. évad eddig

Az új – július 18-án megjelent – 5 részben Johnny áll a történet középpontjában, mint Mr. Miyagi utódja, miközben a csapat a Sekai Taikai bajnokságra készül. A félbehagyott szálak azonban nem hagyják nyugodni a fanokat, akik már néznék tovább a cselekmény alakulását.

Mikor láthatjuk az újabb epizódokat?

A maradék 10 részt a készítők 2 további részre osztják, amelyek több hónapos eltérésekkel kerülnek fel majd a streaming-szolgáltatóra.

Az értesülések szerint a 6-10. epizód november 15-én jelenik meg. A 11-15. rész kapcsán pontos dátumot még nem jelentettek be, arról csak annyit tudni, hogy 2025 első felében láthatjuk majd.

A nagyon elnyújtott sorozatévadnak egy nagy előnnyel bír: novemberig mindenképp lesz ideje azoknak is bepótolni az eddigi 5 évadot, akiknek valamilyen okból kifolyólag elmaradt volna ez eddig.

Nyitókép: Getty Images