Colin Firth váratlanul megjelent a negyedik Bridget Jones-film forgatásán

Colin Firth váratlanul megjelent a negyedik Bridget Jones-film forgatásán

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2025 februárjában érkezik a negyedik Bridget Jones-film, azonban a rajongók nem értik, mit keres a forgatásokon Colin Firth.


A Helen Fielding 2013-as, azonos című regényén alapuló Bridget Jones: Mad About the Boy című filmben Bridget Jones (Renée Zellweger) mint egyedülálló, megözvegyült édesanya mindennapjait követhetjük végig. Mark Darcy (Colin Firth), a főhősnő nagy szerelme és gyermekének apja ugyanis már nem él a folytatásban, ám a színész nemrég megjelent a film forgatásán, ami igencsak összezavarta a rajongókat – írja a Marie Claire.

Bár a fanok örültek, hogy Hugh Grant visszatér a negyedik filmben, Firth-ről továbbra is kérdéses, hogy milyen szerepe lesz a közelgő produkcióban.

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy Bridget egyedülálló anyaként próbál eligazodni a közösségi média és a társkereső alkalmazások új világában Mark halála után.

Emellett új szereplő is feltűnik a negyedik részben majd, a One Day 27 éves sztárja, Leo Woodall elvileg Jones új hódolóját alakítja.