Donnie Darko film részlet a moziban

Húsz év után visszatérhet Donnie Darko

Richard Kelly, a film rendezője már többször is pedzegette, hogy késül folytatás a Donnie Darkohoz, most viszont, egy nemrégiben adott interjújában elárulta, mik is a tervei ezzel a filmes világgal.


„Remélem, hogy nemsokára tudunk mutatni valami olyat, ami mindenkit összezavar. Ki szeretném bővíteni ezt az univerzumot"

mondta a rendező, Richard Kelly.

A történet egy középiskolás srácról szól, akiről köztudott, hogy alvajáró. Mindennapjait egy képzeletbeli, két méter magas, nyúl jelmezes lény kíséri végig, aki megsúgja neki, hogy véget ér a világ. A főszereplőt Jake Gyllenhaal alakította, aki ezzel robbant be Hollywoodba.

2009-ben elkészült egy következő epizód S.Darko címen, viszont sem a rajongók, sem pedig a kritikusok nem voltak megelégedve a végeredménnyel. Azóta Kelly beharangozott egy újabb történetszálat, ami készülőben van, viszont akkor csak ennyit árult el a közönségnek:

„Valószínűleg nem mondhatok többet annál, mint hogy hatalmas mennyiségű munka készült el. Bízom benne, hogy egy nagyon izgalmas módon fedezhetjük fel ezt a világot. De meglátjuk, mi lesz."

A filmmel kapcsolatban egyelőre nincsen további információ, mindenestre izgatottan várjuk a következő, Darkohoz hasonló sötét és misztikus történetet.