drew barrymore

Drew Barrymore szabályosan sokkolta a Szex és New York-rajongókat

A Szex és New York egyik legemlékezetesebb jelenete a mai napig foglalkoztatja a sorozat rajongóit, most pedig Drew Barrymore is elmondta a véleményét a szóban forgó epizódról.

A Szex és New York-fanok közül sokan a mai napig nem tudnak mit kezdeni azzal a szívszorító jelenettel, amikoris Jack Berger (Ron Livingston) úgy szakított Carrie Bradshaw-val (Sarah Jessica Parker), hogy egy Post-it-cetlit hagyott a párnáján.

A széria spin-off szériájában, az És egyszer csak...-ban Drew Barryomore saját magát alakította és az egyik stábtag szerint maga a színésznő is megszólalt a Post-it-cetlis szakításról.

Ez is érdekelhet: Ez volt a Szex és New York legjobb divatpillanata

A széria showrunnere, Michael Patrick King az And Just Like That... The Writer's Room podcast egyik epizódjában mesélt a meglepő beszélgetésről. King szerint Barrymore megérkezett a forgatásra, és szinte azonnal felhozta a témát.

Mindenki ránézett, és azt mondta: >> Talán Bergernek igaza volt. Ha szakítani akarsz valakivel, csak mondd azt, hogy Sajnálom, nem lehetek veled. Ne utálj engem. << Ne rángasd őket hetekig tartó határozatlanságon keresztül. Azt mondta: >> Csak azt akarom mondani, hogy bármennyire is fájdalmas volt, talán Berger egy emoji volt. <<

– árulta el King.

A férfi szerint Barrymore még azt is javasolta, hogy az Apple készítsen egy Post-It Note emojit Berger üzenetével, ami így szólt: Sajnálom. Sajnálom. Ne utáljatok engem.

Forrás: PureWow

Fotó: WireImage / Taylor Hill