Emily Párizsban

Új Emily Párizsban képek: ilyen lesz a 4. évad második fele

Az Emily Párizsban negyedik évada minden bizonnyal a nyár egyik legtöbbet emlegetett sorozata, a várva várt évad első fele a hónap elején jelent meg.


És mivel a következő öt epizód is megjelenik heteken belül, továbbra is mindenki erről beszél.

Ezen a héten Lily Collins osztott meg egy teasert, és egy sor eddig soha nem látott fotót a negyedik évad második feléből, és nem meglepő módon ezek azóta vírusként terjednek.

Egy kis apróság, hogy szeptember 12-ig kibírjuk. Íme az első pillantás @emilyinparis negyedik évadának második felére!!! Lássuk, mi történik, amikor Emily római vakációra megy...

− írta Collins a képhez.

Ez az évad nem fog csalódást okozni. Alig várom, hogy megmutassam nektek, hogy Emily mit csinál, hova utazik, és persze, hogy mit visel. Véssétek be a naptáratokba, és készüljetek fel egy újabb vad utazásra...

− nyilatkozta korábban a színésznő.

Lucas Bravo, a Gabriel karaktere mögött álló színész is megnyílt, és azt sugallta, hogy ez egy sorsfordító évad lehet Emily és Gabriel számára.

Ez az évad az érettségről szól

− magyarázta Bravo a negyedik évad egészéről, majd később hozzátette, hogy „még soha nem volt ilyen közel Lily Collinshoz".

Tényleg a következő szintre akartuk emelni, nem a szenvedély, hanem az érettség és a köztük lévő kapcsolat tekintetében. Rengeteg olyan probléma van, amellyel három évadon keresztül nem foglalkoztunk, és amelyekkel most szembesülünk

− folytatta.

Az Emily Párizsban negyedik évadának első fele már elérhető a Netflixen, a második fele pedig szeptember 12-én landol a streaming platformon.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Netflix