Lily Collins az Emily Párizsban című sorozatban

Ekkor érkezik az Emily Párizsban 4. évada

A népszerű netflixes sorozat új évadának forgatása eredetileg 2023 őszén kezdődött volna, de a Screen Actors Guild – Amerikai Televíziós és Rádiós Művészek Szövetsége) sztrájkja miatt csúszott, így a megjelenési dátum is.

Az Emily Párizsban nézői már visszaszámolják a napokat a következő évadig, hogy megtudják, vajon Emily és Gabriel végre összejönnek-e, visszatér-e Alfie (Lucien Laviscount), és hogy Camille és Gabriel tényleg szülők lesznek-e.

A sorozat szereplői meglepő bejelentést tettek a héten, és egy vicces videóban néhány információt is elárultak a 4. évadról, melyebn azt is elárulták, hogy az mikor jelenik meg.

Az Emilyt alakító Lily Collins színésztársaival jelentette, hogy a következő rész sokkal hamarabb érkezik, mint gondoltuk, és két részletben:

az első augusztus 15-én, a második pedig szeptember 12-én.

„Megvan a megjelenési dátum!!! Vagy kettő!”

– írta a színésznő az Instagramján közzétett videó mellé, majd így folytatta:

„Annyira izgatottan jelentjük be, hogy az Emily Párizsban negyedik évada idén nyáron érkezik hozzátok KÉT részben, az első rész augusztus 15-én jelenik meg! Ez az évad nem okoz csalódást, és alig várom, hogy megmutassam nektek, hogy Emily mit csinál, hova utazik, és persze, hogy mit visel. Jelöljétek be a naptáratokban, és készüljetek fel egy újabb vad utazásra...”.

Az Emily in Paris negyedik részének történetéről egyelőre keveset tudni, de azt már tudjuk, hogy a sorozat legalább az évad egy részére elköltözik a francia fővárosból, és az olaszországi Rómába költözik.

„Bár Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, az élete ebben az évadban váratlan fordulatokat vesz” - magyarázta Lily Collins a Netflix 2023 TUDUM rendezvényén. „Ne lepődjetek meg, ha római nyaraláson találjátok őt”.