Az Emily Párizsban egyik jelenete

Érkezik az Emily Párizsban 4. évadja — erre számíthatunk az új részektől​

Az Emily Párizsban harmadik évadja után már be is jelentették, hogy a szériából úton van egy 4. szezon is. Mire számíthatunk a következő részektől és mit tudunk eddig róluk?


Mindenekelőtt fontos megjegyezni, hogy a főszereplők valószínűleg mind viszatérnek imádott karaktereikhez. Ennek értelmében Lily Collins továbbra is Emily bőrébe bújhat, Ashley Park pedig Mindyt keltheti élte, mellettük pedig a többi szereplő is feltűnik újra a képernyőkön. Egyedül Alfie — Lucien Laviscount — sorsa kérdéses, ugyanis az utolsó epizódokban elviharzott.

Darren Star, a sorozat alkotója azt nyilatkozta erről, hogy ő egyelőre úgy látná legjobbnak, ha Emily és Alfie kapcsolata ezzel megszakadna, de ez nem jelenti azt, hogy a karakter végleg eltűnik a szériából. Továbbra is dolga lesz Párizsban, így a jövőben még számos bonyodalom forrása lehet a jelenléte.

Star ezt árulta el a címszereplő lány és Gabriel jövőbeli kapcsolatáról:

„Azt hiszem, hogy egy nagy kérdés, amin el kell gondolkodnunk a következő évadban, hogy Emily nem a romantika miatt jött Párizsba, hanem egy munka miatt, és szerintem Emily és Gabriel is egy másik, érettebb és határozottan egy bonyolultabb helyen vannak az életükben.

Mindannyian nagyon össze vannak kötve. De úgy gondolom, hogy volt itt néhány nagy, előre nem látott bonyodalom, különösen Emily számára. És talán az Emily-Gabriel kapcsolatnak nem így kell lennie, legalábbis a közeljövőben.”

Mindez azt jelenti, hogy a közvetlen viszonyuk a továbbiakban is megmaradhat, sőt, továbbra is egy házban élhetnek, de szerelemre egyelőre nincs kilátás ezen a téren. Viszont Camille egykori szeretője, Sofia, valamint Sylvie férje, Laurent is több szerepet kaphatnak az új évadban.

A megjelenési dátummal kapcsolatban egyelőre nem osztottak meg információkat, viszont eddig minden évad decemberben érkezett a Netflixre, így valószínűleg ezt az egyéves eltolást a továbbiakban is folytatni fogják. A rajongóknak pedig egy örömhír: Star elmondása szerint a széria még a negyedik évad után sem fullad ki, így bőven lesz még alkalom megismerni Emily párizsi kalandjait.

Nyitókép: Instagram/emilyinparis

Forrás: Vogue