Emily Párizsban, jelenetkép

Egy váratlan vendégszereplő is felbukkanhat az Emily Párizsban 5. évadában

Az Emily Párizsban 4. évada hivatalosan is véget ért, de nincs okunk panaszra, ugyanis máris bejelentették a folytatást. Mi pedig utánajártunk, mit tudunk róla eddig.


Amikor a nézők utoljára látták Emily Coopert (Lily Collins), tanúi lehettek annak, hogy végre összejött Gabriellel (Lucas Bravo), csak hogy aztán szakítson vele, amikor rájött, hogy soha nem fog tudni Camille (Camille Razat) és a férfin közé kerülni. Miközben a szívfájdalomtól szenved, újra rátalál a szerelem − ezúttal egy jóképű olasz, Marcello (Eugenio Franceschini) oldalán. Miközben a lányt elviszik egy romantikus római kiruccanásra, rájön, hogy jobban szereti, mint gondolta volna. És az időzítés tökéletes, hiszen Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu) felkéri, hogy nyisson egy Agence Grateau-irodát Olaszország szívében.

Emily tehát egy új városban tapasztalja meg az életet és a szerelmet, a kérdés azonban az, hogy vajon a párizsi múltja vissza fog-e térni ezek után? Ha Gabrielnek igaza van, ez lehetséges. De sajnos ahhoz, hogy ezt megtudjuk, meg kell várnunk az 5. évadot, ami minden eddiginél több drámát − és divatot − kínál majd. Addig is, lássuk, mit tudunk a folytatásról!

​Lesz Emily Párizsban 5. évad?

Az internet legcsodálatosabb híre, hogy igen!

Néhány nappal azután, hogy az Emily Párizsban 4. évadának 2. fele felkerült a Netflixre, megerősítették az 5. évadot. A sorozat ezt egy Instagram-fotóval erősítette meg, amelyen Lily Collins eszpresszót kortyolgat, a csészén az „Emily in Paris” felirattal, az alján pedig az „5” számmal.

​Kik lesznek az 5. évad szereplői?

A 4. évad eseményei alapján őket valószínűleg látjuk majd az 5. évadban:

  • Lily Collins mint Emily Cooper
  • Ashley Park mint Mindy Chen
  • Philippine Leroy-Beaulieu mint Sylvie Grateau
  • Lucas Bravo mint Gabriel
  • Camille Razat mint Camille
  • Lucien Laviscount mint Alfie
  • Samuel Arnold mint Julien
  • Bruno Gouery mint Luc
  • Eugenio Franceschini mint Marcello

Bár nem tudjuk, hogy alakul Emily szerelmi élete, Eugenio 2024 szeptemberében azt mondta a People-nek, hogy nagy reményeket fűz ahhoz, hogy visszatérjen egy újabb körre.

Számomra ez egy váratlan ajándék, mert minden nagyon gyorsan történt. Amikor kiválasztottak, épp egy tévésorozatot forgattam itt Olaszországban, így nem volt időm felfogni, hogy mi történik. A munkám megfelel a sorozat színvonalának, és ez a legfontosabb

− mondta a színész.

Kim Catrall

Fotó: Getty

És bár még semmi nem biztos, a stáb szeretné, ha egyvalaki biztosan csatlakozna a sorozathoz az 5. évadra. Miután felröppentek a pletykák, hogy a Szex és New York sztárja, Kim Cattrall vendégszerepelhet a sorozatban, a stáb nagy reményeket fűz a megjelenéséhez.

Arról beszéltünk korábban, hogy Kim Cattrall jelenjen meg az Emily Párizsbanban. De ehhez az kell, hogy van egy jelentős szerep, amit elvállalhatna, és azt is, hogy igent mondjon erre az ötletre. De sokat álmodozom erről a lehetőségről, és remélem, hogy megtörténik

− mondta Lucas Bravo az IMDb-nek, amikor arról kérdezték, kit látna szívesen a sorozatban.

​Miről fog szólni az Emily Párizsban 5. évada?

Amikor Lily 2024 szeptemberében a Netflix Tudumnak beszélt, megosztotta, hogy Emily és Marcello romantikus történetét az 5. évadban is láthatjuk majd.

Marcello egy teljesen más kaland, aminek azért örülünk, mert végső soron azt szeretnénk, hogy Emily jobban meg tudja oldani a munka és a magánélet egyensúlyát. Szeretnénk őt feltétel nélkül mosolyogni látni. És a férfi pont tökéletes időben érkezik

− mondta a kiadványnak.

Emellett Darren Star alkotó azt is elmondta, hogy Emily nem hagyja el Párizst, miután Rómába költözik, hogy új irodát nyisson az Agence Grateau számára. De ez nem jelenti azt sem, hogy teljes munkaidőben Párizsban lesz.

Emily jelen lesz Rómában is

− tette hozzá.

Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Netflix