Az Emily Párizsban című sorozat szereplői

Majdnem lemaradt szerepéről az Emily Párizsban sztárja

Az Emily Párizsban rajongói számára Lucas Bravo neve mára egybeforrt a sorozat Gabriel séfjével, aki Emily Cooper bonyolult szerelmi háromszögének egyik fontos szereplője. Egy friss interjúból azonban kiderült, hogy majdnem más kapta meg a francia színész és modell helyett a szerepet.


Lucas Bravo nemrég egy interjúban elárulta, hogy eredetileg nem kapott szerepet a hamarosan már 5. évadával érkező sorozatban.

Ennek fő oka az volt, hogy a producerek elsőre úgy érezték, hogy nincs elég tapasztalata a színészetben.

Miután lemaradt a szerepről, a színész Korzika szigetére utazott, elmondása szerint nagyon csalódottan.

„Olyan helyen akartam lenni, ahol nincs térerő és nincs senki, így csak a madarakkal beszélgethetek.”

A feltöltődés során azonban Bravo összetalálkozott egy túrázóval, aki kölcsönkérte a színész rég óta nem használt telefonját. Miután a kiránduló térerőt talált, felhívta Bravo figyelmét, hogy a mobilja folyamatosan rezeg az értesítésektől.

Mikor másnap reggel Bravo ránézett a telefonjára, több mint 40 sms-t és 30 nem fogadott hívást talált, amelyek egytől egyig a Emily Párizsban casting directorától származtak.

A színész ezek után azonnal visszatért a francia fővárosba, hogy ismét megpróbálkozzon megszerezni Gabriel séf szerepét.

Bravo végül megkapta a szerepet, és kiderült, hogy a sorozat készítője, Darren Star volt az, aki kifejezetten harcolt érte:

„Ő kezdettől fogva úgy gondolta, hogy én vagyok a legjobb a szerepre.”

(Bustle)

Nyitókép: emilyinparis/Instagram