Emily Párizsban

Az Emily Párizsban 4. évada tele lesz új szereplőkkel − ők lesznek azok

Már csak napok kérdése, és érkezik az Emily Párizsban negyedik évada a Netflixre. És mivel a 2024-es olimpiai játékok miatt a világ már teljes Párizs-üzemmódban ég, a negyedik évadról szóló hírek vírusszerűen terjednek.


A harmadik évad fináléja sok mindent a levegőben hagyott, így aztán minden kiszivárgott információ most vírusként terjed.

A héten azonban nem a visszatérő szereplők kerültek a legtöbb címlapra, hanem az újak, hiszen a negyedik évadban rengeteg új arcot láthatunk majd.

A legjelentősebb biztosan Eugenio Franceschini lesz, aki Marcello szerepében érkezik a fedélzetre − Emily potenciális szerelmeként Rómában, ahol a hírek szerint a negyedik évad egy része játszódik majd.

Marcello közvetlen, magabiztos és értékeli az egyszerűséget. Tartalmas, de sosem hivalkodó − hű a családi vállalkozásának gyökereihez

− magyarázta a Netflix az új szerepről.

Azt nem tudni, hogy Marcello mennyit szerepel majd a negyedik évadban, de a szereposztás azt sugallja, hogy jelentős szerepet játszik, és Anna Galiena olasz színésznő is érkezik az édesanyja, Antonia Muratori szerepében.

A negyedik évad további új szereplői közé tartozik Laurent lánya, Genevieve, akit Thalia Besson francia-amerikai színésznő alakít, valamint Sylvie új szerelmi érdeklődése Giancarlo személyében, akit Raoul Bova játszik. Rupert Everett is csatlakozik a negyedik évadhoz, aki egy meglepő szereposztás révén Giorgio Barbieri, egy római üzletember szerepét vállalja, aki egy globális belsőépítészeti cég tulajdonosa.

Ez az évad nem okoz csalódást. És alig várom, hogy megmutassam mindenkinek, hogy Emily mit csinál, hova utazik, és persze, hogy mit visel. Jelöljétek be a naptáratokban, és készüljetek fel egy újabb vad utazásra...

− mondta Lily Collins korábban a közelgő negyedik évadról.

Az Emily Párizsban negyedik évada két részben érkezik a Netflixre, az első augusztus 15-én, a második pedig szeptember 12-én.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Netflix