John Corbett és Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... című sorozat forgatásán 2024. július 22-én New Yorkban

Az És egyszer csak... egy új jelenete beindította a rajongók fantáziáját

A rajongók nagyban gyártják már a különböző elméleteket, miután Sarah Jessica Parkert és John Corbettet egy vitás jelenet forgatásán látták.


Egy vírusként terjedő TikTok-klipben Sarah Jessica Parker-t és John Corbett-et egy New York-i kávézóban látták forgatni az És egyszer csak... 3. évadának forgatásán, és a dolgok nem tűnnek túl rózsásnak.

A színészek a West Village-i Tartine étkezde előtt forgattak, és úgy tűnt, hogy a jelenet szerint vitatkoznak. A jelenet azzal ér véget, hogy a Parker által alakított Carrie Bradshaw dühösen elviharzik, pont, amikor a pincér kihozza az italaikat.

A videó elméletek egész sorát indította el, amelyek megmagyarázhatják, mi történt Carrie és Aidan között a következő évadban – és mit mondott a férfi, ami miatt a nő távozott.

Sarah Jessica Parker \u00e9s John Corbett az \u00c9s egyszer csak... c\u00edm\u0171 sorozat forgat\u00e1s\u00e1n New Yorkban 2024. szeptember 09-\u00e9n

Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

A legtöbb Reddit-rajongó Aidant hibáztatja, különösen, mivel az előző évad alapján úgy tűnik, hogy bármit is mond Carrie, nem törődik vele. A kommentelők különböző okokat említettek, ami miatt Carrie otthagyta őt az étteremben.

Az egyik rajongó szerint Carrie talán véget vet annak az ultimátumnak, amit Aidan adott neki a 2. évad fináléjában (miszerint öt évig szüneteltessék a kapcsolatukat, amíg legkisebb fia is felnő).

„Talán Carrie végre szóvá teszi Aidan-nél az 5 éves különválási bohózatot, és megmondja neki, hova menjen?”

Egy másik felhasználó a kommentszekcióban arra gyanakszik, hogy Aidan újra összejöhetett a volt feleségével, Kathyvel.

Egy másik Reddit-felhasználó több elméletet is kidolgozott: Aidan talán összejött Kathyvel, kibékült vele a gyerekeik miatt, vagy egyszerűen csak végleg szakított Carrie-vel.

A rajongók azt is gondolják, hogy Aidan egyszerűen csak mérges lehet Carrie-re, amiért a szünetük alatt mással is randizott. Ezzel a lehetőséggel sok kommentelő egyetértett.

„Aidan mindig is irányító volt, és így a leglogikusabb, hogy kiakadna, ha Carrie más emberekkel találkozgatna”

– írta valaki.

Egy másik Reddit-felhasználó azonban azt is megemlítette, hogy a veszekedést akár meg is rendezhették a nézők kedvéért, tekintve, hogy az És egyszer csak... előző évadaiban is forgattak már kamu jeleneteket a rajongók megtévesztése érdekében.