Sarah Jessica Parker és John Corbett az És egyszer csak... című sorozat 2. évadában New Yorkban, 2023. február 9-én

És egyszer csak: Ez történne, ha Carrie hozzámenne Aidan-hez

Házasságuk furcsa egybeesést eredményezne.


Az örök reménytelen romantikus Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) csak egyszer ment férjhez a Szex és New Yorkban, nagy szerelméhez, Mr. Bighez (Chris Noth).

Big azonban az És egyszer csak... első évada elején váratlanul meghal, gyásza után pedig összetalálkozik Aidannel (John Corbett), akivel úgy tűnik, minden esélye megvan a boldog folytatásra.

Talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy Carrie újra férjhez megy, különösen azután, hogy Aidan a sorozat második évada végén családi okok miatt azt kéri, tartsanak öt év szünete. De ha végigcsinálják – ami nem kizárt, hiszen Corbettet látták a 3. évad forgatásán –, akkor egy esetleges házasság egy fergeteges egybeesést eredményezne.

Ha Carrie hozzámegy Aidanhez...

Egy vírusos Reddit-posztban egy rajongó rámutatott, hogy ha Carrie és Aidan összekötik az életüket, akkor előbbi teljes neve valószínűleg Carrie Bradshaw Shaw vagy Carrie Shaw Bradshaw lehet, attól függően, hogy mit szeretne. Akárhogy is, a dupla shaw mindenképpen kikerülhetetlen.

Sok Reddit-felhasználó megjegyezte, hogy évekbe telt, mire észrevették, mennyire hasonlít a két szereplő vezetékneve.

Aidan hagyománytiszteletét tekintve, valószínűleg jobban örülne, ha Carrie valamilyen formában felvenné a vezetéknevét, de vajon megtenné?

Az És egyszer csak... első évadából kiderült, hogy Carrie valóban felvette Big vezetéknevét, amikor az ügyvédei átadták néhai férje végrendeletét, amelyet Carrie Prestonnak címeztek. Carrie azonban könyveit és podcastjait leánykori neve alatt vezeti.

Bár jogi okokból lehet, hogy Carrie Bradshaw Shaw lesz belőle, ha ő és Aidan összekötik az életüket, joggal gondolhatjuk, hogy munkájában valószínűleg továbbra is a lánykori nevét fogja használni.